Også Petter med to NM-titler!!

Selv ikke tidligere DC-spiller og kvartfinalist i double i US Open Bent Ove Pedersen – som spilte sammen med Trine Slåttsveen fra Heming – kunne hindre Petter Svendsen og Lena Falck fra Eiksmarka i å ta gullet i mixed double i 50+ i NM Veteran i Asker i går. Etter meget godt spill fra Petter/Lena ble det seier med 6/0, 7/5 og dermed ble det to gull til Petter også. Vi beklager for tidlig opptelling av medaljene og gratulerer alle våre spillere med resultatene ennå en gang!

Bent Ove Pedersen/Trine Slåttsveen måtte nøye seg med 2. plassen da Petter Svendsen/Lena Falck gikk til topps i NM double 50+

18.08.2020 – Ole Jørgen med to NM-titler i 50+: Ole Jørgen Henæs avsluttet årets «NM-runde» med gull også i singleklassen da han slo Jens Sunkemat fra OTK med 6/2, 6/3 i dagens finale i 50+-klassen i NM for veteraner i Asker.
I løpet av NM for juniorer, seniorer og veteraner samt Landsturneringen u. 12 år har det altså blitt gull for to spillere (Ole Jørgen og Petter), sølv for 4 spillere (Jonathan Berling, Ine Pedersen, Eirik Grøner og Markus Sørensen) og bronse for to spillere (Jonathan 2x og Sofia Heian).
Tennis er virkelig en idrett man dyrke hele livet – og det er gledelig vi i våre rekker har spillere fra 12 år til 50+ som kjemper i toppen nasjonalt.
Her finner du omtale fra NM senior og junior samt Landsturneringen u. 12 og Porsche Cup u10 år.

16.08.2020 – Ja, det ble gull i NM Veteran! Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen innfridde favorittstempelet i double i årets NM Veteran utendørs på Askers baner da de tok sin femte doubletittel. Men semifinalen mot Kai Gundersen/Erling Kristiansen ble vanskelig, og i ettertid er det nok riktig å si at dette var den moralske finalen. Etter en spennende og god kamp endte det til slutt med 7/6(7), 6/4 til mossingene. Den etterfølgende finalen mot G. Eek/J.P. Valeur ble mye enklere og endte med klare 6/0, 6/1
I kvartfinalen i single mot Fredrik Kjus fikk Petter ryggkjenning og valgte derfor å gi seg 7/6(4), 2/4. Ole Jørgen sørget så for «hevne» Petters tap ved å stoppe Kjus med 6/1, 6/4 i semifinalen. I singlefinalen, som spilles på tirsdag, møter Ole Jørgen vinneren av Erik Bolin og Jens Sunkemat.

Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen tok sitt 5. NM-gull i double på rad sammen …

15.08.2020 – Blir det gull i NM Veteran?  Vi er veldig fornøyde med innsats, spill og resultater i NM senior – bare kalt «Ungdoms-NM» blant veteranene – men det ble «bare» sølv der! Nå er det opp til Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen  å ta hjem gullet i årets NM Veteran i Asker  – det håper vi de klarer!  Foreløpig er de klare for kvartfinaler i single og semifinale i double.  Men i årets trekning finner vi både gode single- og doublespillere, så MTK-spillerne har en jobb å gjøre …

Author