Andre Samling Regional U12

Andre samling u12 i Moss Tennisklubb

Siste helg var det en todagers samling for aktive turneringsspiller fra regionen som er født i 2010/11.

I to 5-timers fellestreninger har den siste samlingen i år fokusert på fysisk trening med styrke, motorikk, koordinasjon og hurtighet samt tennisspesifikke temaer som serve og retur, match play og double trening.

Deltakere var barn som deltar i turneringer og trener minst 3 ganger i uken. Invitasjonen ble ikke bare tatt imot av barn fra umiddelbar nærhet, som Moss Tennisklubb og Halden, og lenger unna Stabekk, Kolbotn, Heming, Snarøya og Sandefjord, men også unge tennisentusiaster fra Sverige og Lillehammer. Etter først å ha registrert 21 barn, måtte noen melde forfall på grunn av noe sykdomsrelatert fravær. Til slutt møttes 15 entusiastiske, unge talenter til treningshelgen. Hovedtrener Branislav Sisojevic fikk hjelp av 18 år gamle Gabriele Zymanciute, en tidligere konkurransespiller i Moss Tennisklubb.

 

Kombinasjonen av motiverte spillere og trenere skapte en veldig god treningsstemning. Også på nyåret vil det bli flere samlinger for flere aldersgrupper fra 10-18 år og lede til videreutvikling av gode tennistilbud i regionen.

Takk for besøket og en god samling!

Author