Andre lag

NM lag 2024 ute: Damelag rukket opp i andre divisjon

Moss Tennisklubb er stolte over å presentere sitt damelag for sesongen. Dette laget består av talentfulle jenter fra 13 år og oppover som ønsker å konkurrere mot andre klubber i regionen. Laget deltar i den tredje divisjonen i avdeling B og vil møte seks andre klubber fra Viken.

Følgende spillere ble valgt 2023 til laget denne sesongen: Margareth, Andrea, Emma, Elisabeth, Sandra, Gabriele, Sovi, Birgitte samt andre spillere fra veterandamene. Sammen vil de utgjøre en sterk og sammensveiset gruppe som er klare for utfordringene som venter dem.

Moss Tennisklubbs damer spilte i år i 3. divisjon. Etter at vårt nye damelag ble påmeldt til divisjonstennis og måtte starte i tredje divisjon i 2022, spilte de denne sesongen for å rykke opp til andre divisjon. Etter 6 spilledager var gleden stor: Det unge laget med Andrea (6-0 seire), Emma (8-0), Sandra (4-0) og Gabriele (4-0) – denne gangen styrket av innsatsen til Sovi (6-0) og Birgitte (6-0) fra veterandamene, samt den ene kampen fra Margareth (2-0), Katja (2-0) og Elisabeth (2-0) – imponerte og vant over de fem andre lagene i Avdeling B med 6-0 i hver kamp. Det er også bemerkelsesverdig at de ikke tapte noen kamper eller sett i hele sesongen. Derfor trengte ikke damene å spille playoff-kamper mot de vinnerne av de to andre avdelingene, A og C, og rykket direkte opp til andre divisjon.

Vi gratulerer dem med denne flotte lagprestasjonen og det velfortjente opprykket!

 

Lagserie veteran Oslo-Viken ute 2023: Herrer

Vi ønsker å introdusere dere for vår fantastiske Veteran Herrelag i Moss Tennisklubb. Laget består av erfarne spillere som er klare for å vise sin styrke og lidenskap for tennis. Laget som spilte i Sommer 2023 var Leif, Christian, Anders og Glenn, og de gjorde en utmerket jobb. I tillegg til disse spillerne inkluderer laget også Thien, Gabor, Tore, Helge og Bjørn, som er klare til å bidra til lagets suksess.

Vi ønsker våre veteranherrer lykke til med kampen i 2024!

Lagserie veteran Oslo-Viken ute 2023: damer

Moss Tennisklubb er stolte av å presentere sitt Veterandamelag, som deltar i Utesesongen 2023. Dette er en gruppe sterke og erfarne spillere som representerer klubben på en imponerende måte. Spillerne som representerte Moss Tennisklubb i 2023 var Sovi, Gøril, Anja, Charman og Marianne. I laget har vi også Birgitte og Olena, som er en viktig del av vårt sterke lag.

Vi ønsker Veterandamelaget lykke til 2024 og ser frem til mange spennende kamper i denne sesongen.