Damelag – 2. divisjon

NM lag 2024 ute: Damelag rukket opp i andre divisjon

Moss Tennisklubb er stolte over å presentere sitt damelag for sesongen. Dette laget består av talentfulle jenter fra 13 år og oppover som ønsker å konkurrere mot andre klubber i regionen. Laget deltar i den tredje divisjonen i avdeling B og vil møte seks andre klubber fra Viken.

Følgende spillere ble valgt 2023 til laget denne sesongen: Margareth, Andrea, Emma, Elisabeth, Sandra, Gabriele, Sovi, Birgitte samt andre spillere fra veterandamene. Sammen vil de utgjøre en sterk og sammensveiset gruppe som er klare for utfordringene som venter dem.

Moss Tennisklubbs damer spilte i år i 3. divisjon. Etter at vårt nye damelag ble påmeldt til divisjonstennis og måtte starte i tredje divisjon i 2022, spilte de denne sesongen for å rykke opp til andre divisjon. Etter 6 spilledager var gleden stor: Det unge laget med Andrea (6-0 seire), Emma (8-0), Sandra (4-0) og Gabriele (4-0) – denne gangen styrket av innsatsen til Sovi (6-0) og Birgitte (6-0) fra veterandamene, samt den ene kampen fra Margareth (2-0), Katja (2-0) og Elisabeth (2-0) – imponerte og vant over de fem andre lagene i Avdeling B med 6-0 i hver kamp. Det er også bemerkelsesverdig at de ikke tapte noen kamper eller sett i hele sesongen. Derfor trengte ikke damene å spille playoff-kamper mot de vinnerne av de to andre avdelingene, A og C, og rykket direkte opp til andre divisjon.

Vi gratulerer dem med denne flotte lagprestasjonen og det velfortjente opprykket!

Lykke til til sesongen 2024: Moss Tennisklubb 1 – NM lag 2024 | Norges Tennis- og Padelforbund (tournamentsoftware.com)

 

Author