Tre seire og en 2. plass til MTK i A,B,C-turnering på hjemmebane

Ole Tinius Lepsøe ble for sterk for Jacob Krefting i dagens A-finale (bilde).  Ett break i første sett var nok til at settet endte med 6/3, og deretter hadde Ole Tinius kontroll.  Turneringen ble avsluttet med finale i Bonusklassen B/C der Martin Torgersen slo Eirik W. Jensen med 10/8 i avgjørende matchtiebreak.  Dermed ble det klasseseire til MTK-spillerne i B, C og altså Bonus B/C- i tillegg til 2. plass til Jacob i A-klassen.  De frammøtte – som godt kunne vært flere – fikk se både spennende og underholdende kamper. Vi takker både publikum og deltagere for denne gangen og ønsker alle velkommen tilbake.  Alle resultater finner du HER

21.10.2018: Finaledag på Ramberg. Jacob spiller A-finale kl. 13:00Jacob Krefting slo Henrik Melbye med 6/4, 6/4 og er klar for semifinale kl. 13:00 mot Ole Tinius Lepsøe som vant sin semifinale med 6/3, 6/2 mot Herman Aure.  B-finalen ble en rask affære da Bjørn Brem måtte gi seg med vondt i armen tidlig i første sett.  Dermed sikret Francis Barbero MTKs andre klasseseier.

Tom Jetteng måtte se seg slått av Eirik W. Jensen i C-finalen.

Søndag 21.november er det finaledag i MTKs A/B/C-turnering.  Men første vinner er allerede klar.  Det ble som i forrige C-turnering på hjemmebane Eirik W. Jensen som denne gangen slo en annen Tom Jetteng – også fra Moss – med 6/3, 6/3 i finalen (se bilde).  Søndagen starter med semifinaler i A-klassen der Jacob Krefting er MTKs håp.  I B-klassen (spilles c. 11:30) er vi framme i finale der MTK er representert med Francis Barbero.  I tillegg er det flere MTK-spiller med i søndagens Bonusturnering for spillere fra både B- og C-klassen.  Herrefinalen, der vi selvsagt håper å få se Jacob, spilles ca. kl. 13:30 (nøyaktig tid er avhengig av lengden på semifinalene og spillernes hviletid).  

17.10.2018: A-,B-,C-turnering 19.-21.oktober.  Moss TK arrangerer turnering med A-,B- og C-klasse kommende helg.  Det blir spilt to kamper fredag kveld (kl. 18), og på lørdag og søndag spilles det fra kl. 10.  I C-klassen er MTK representert med Eirik W. Jensen og Tom Jetteng, i B-klassen av Francis Barbero, Obsa Adem, Erik M. Lysfjord og Martin Torgersen og i A-klassen av Jacob Krefting og Francis som like godt stiller i to klasser.  På søndag blir det for øvrig Bonus-turnering for de som taper tidlig.  Vel møtt i Tennishallen.  Bildet av Francis er fra forrige A-, B-, C-turnering som gikk ute i september.  

Author