3.plass på NM lag innendørs 2022 !!

Våre jenter Emma Melkic og hennes makker Margareth Keref fra Fredrikstad kvalifiserte seg for sluttspillet i NM lag innendørs i juniorklassen. Sluittspillet ble arrangert fra fredag 4 november til søndag 6 november i Oslo Tennis Arena. Kampoppsettet derimot ga ikke de beste forutsetningene til å komme seg til finalerunde: Første kamp skulle spilles kl 16:00 mot Paradis og så skulle det bli en kamp til kl 20:00 mot Heming. Etter en lang dag å skolen, reise til Oslo og en kamp oppsatt sent på kvelden var det klar at jentene trengte en seier i første kampen for å beholde muligheten til å komme seg videre. Og så ble det:

Emma og Margareth spilte sterk og kunne lande seieren i en tett doublekamp som gikk over tre sett der to ble avgjort i tiebreak. «Vamos» kom det fra trener Bran og nå var det bare en seier fra de to singlekampene som trengs. Her ble først motstanderen til Margareth, to år eldre Anna Louise Bjørnestad, for sterk. Men i avgjørende singel viste Emma noe av de beste hun hadde spilt så langt og vant i tiebreak i fjerde set over Sunniva Germiso Aadland. Den kampen ble avsluttet et kvarter etter oppsatt kampstart mot neste lag, Heming. Så da var det bare en kort pause, fylle på med mat og vann og ut på banen igjen. Med alle odds mot seg og et uthvilt Heming ble det ikke så mye å hente i double og singel. Likevel klarte både Margareth og Emma å vinne ett set i hver sin singel som spiltes samtidig men langt fra hverandre i OTA. Tømmel opp for kampmoralen! Det var langt over midnatt da jentene endelig kom seg hjem. Da passet det bra at vi fikk beskjed at det blir walkover for oss mot Stabekk 2, som skulle etter planen spilles på lørdag. Med to seier i boks og en hviledag kunne vi feire opprykk til semifinalen. For en prestasjon, Emma og Margareth er de to yngste blant de beste fire junior lag i Norge!

Både seminfinale og finale skulle spilles på søndag i Oslo og kampstart ble kl 09:00. Da var det bare å hive seg ut av sengen, inn i bilen og ut på banen.

Det ble dessverre tap i double mot Fredrikke Trollsås og Susanna Ramstad Spæren fra Stabekk 1 i tiebreak i andre sett. Da måtte vi vinne begge to singelkamper for å nå finalen. Først spilte Margareth mot Susanna Ramstad Spæren. De to møttes bare en gang før og da under innendørs NM i Gjøvig i fjor. Denne gangen vant Susanna suverent men nå hadde tiden kommet for revansje: Margareth tok seieren i tre strake sett med sifrene 4:3 4:1 4:2. Dessverre ble ett år eldre Helena Eikeland-Wolff for sterk for Emma denne gangen og så ble det tap med 1:2 mot Stabekk 1.

Vi gratulerer med en fantastisk innsats Emma og Margareth! Tredje plass på NM lag som de yngste i finalerunden! Det er sterk!

En stor takk også til Bran og foreldrene for støtte på og utenfor banen, kjøring og alt som trengs for å komme seg dit! Velfortjent!

Author