Vinterferieskole var en stor suksess

Vinterferieskole var en stor suksess

Moss Tennisklubb arrangerte populære tennisskole fra mandag til fredag i vinterferien. 23 barna fra Moss i alderen fra 6 – 15 år kom og fikk en smakebit av tennis som idrett gjennom morsomme leker, koordinasjonstrening, racket/balløvelser og tennisspill.

Vi brukte flere baner inne i tennishallen mellom kl. 10:00-15:00. Barna blitt delt inn i grupper etter nivå, alder og ikke minst venner. Det var daglige konkurranser/leker, og på fredagen arrangerte trenerne en liten turnering med pølsespising og premieutdeling.

 

Det er felles pause midt på dagen og det blitt daglig servert forfriskninger. Våre superflinke trenere serverte enkel lunsj og frukt i pausen hver dag og på fredag koste vi oss litt ekstra. Og selvfølgelig tar vi hensyn til allergier og matintoleranser.

 

Alle hadde treningstøy og rene innesko med seg, men vi stilte med racketer og baller. Prisen for hele uken var 1250 kr, men flere barn deltar bare enkelte dager og betalte hver dag 300kr. Alle barna hadde masse gøy og Moss Tennisklubb gleder seg til neste arrangement i ferietiden som er planlagt for sommerferien der foreldrene kan melde på barna som kan delta hele uker eller også igjen enkeltdager.

 

Neste mulighet for et sosialt samvær i klubben for de yngre er arrangementer fra Tenniskids (Rød Tour 3.4.2023), Østfoldkarusellen (hver måned) og overnattingstennis (informasjon kommer snart). Påmelding og informasjon på MTK nettsiden mosstennis.no eller ved Kommende Arrangementer – Moss Tennisklubb

Vi ses i klubben!

Author