Veteranlaget fremdeles ubeseiret

Mossa TKs veteranherrelag reiste på tirsdag til Mysen for å spille siste kampe før sommerferien, på grunn av reising, jobb og dårlige unnskyldninger måtte vi leie inn en storstjerne, så på vei dit følte vi at vi allerede hadde vunnet kampen. Tiden før kamp ble brukt til å sjekke egne UTR og muligheter for avansement i NM.

Mysen har ett flott anlegg, som er ganske nytt, noe som har lokket flere gamle storheter tilbake på grusen.
Christian og Anders bråvåknet fra UTR prat, da ingen av dem traff så godt som de pleier i de første singlene. Og tapte hhv 8-6 og 9-5. I doublen fortsatte de med tidvis bra spill, men mye stang ut, og fant seg selv i en knipe; de lå under 8-4. Etter en liten peptalk, hadde de plutselig utlignet og hadde egen serv i det avgjørende gamet. De gikk raskt opp til 40-15, da motvind, tung grus og varm sol plutselig slo inn, og Mysen snek seg av gårde med seieren.

Glenn og Sovi skuffet derimot ikke. Etter et par oppvarmingsgames viste de ingen nåde og cruiset inn til en 8-6 seier.
I singlene skrudde fortsatte Glenn det gode spillet og vant 10-3. Sovi skrudde opp tempoet og knuste sin motstander 14-4, noe som sikret uavgjort i lagkampen.

Vi gleder oss også til morgendagens kampdag for veteran kvinnelige spillere (Sovi Oktaviani Kjølstad, Gøril Hjelseth, Anja Sandegren, Charman Garibaldi, Marianne Sælen, Birgitte Christine Huitfeldt og Olena Mantrova). Det er den fjerde kampdagen for veteran damer: Etter en jevn 6-6 uavgjort mot Bygdø TK og to seire mot Fredrikstad og Homenkolmen TK 2 med henholdsvis 8-4, skal de spille på Holmen TK i morgen fra kl. 18. Vi ønsker dere lykke til og en hyggelig kampdag!

 

Author