Vellykket uke for alle våre lag

Vellykket uke for alle våre lag

Denne uken har vært en suksess for alle våre lag her i Moss Tennisklubb. Mandag vant damelaget vårt 6-0 i Mysen, og alle spillerne viste en imponerende laginnsats. Søstrene Margareth og Elisabeth spilte sammen i double og single 1 og 2, mens de erfarne spillerne Sovi og Birgitte dannet et sterkt team i double og single 3 og 4. De tok over for de yngre lagmedlemmene som hadde eksamener på mandagen eller var på ferie. Alle vant sine kamper med klare tall. Etter den første kampdagen ligger de nå på førsteplass i serien og kan drømme om opprykk til 2. divisjon.

Veterandamene spilte på onsdag kl. 17.00 i Fredrikstad og kunne sikre seg sin første seier etter en uavgjort første kampdag med 8-4. Sovi, Gøril, Anja og Marianne spilte single, og Birgitte samarbeidet med Marianne og Gøril med Anja i double. De kunne alle glede seg over en vellykket tenniseventyr fra klokken 17. Alle vant minst en single- eller doublekamp. Vi gratulerer alle damene med en sterk seier.

Også veteranherrene kunne rapportere om en feilfri seier på mandag. Med en imponerende 12-0 seier over Lillestrøm TK 2, overrasket de alle. Gratulerer til Leif, Christian, Anders og Glenn for deres prestasjon. Nå venter vi i spenning på helgens kamper fra vårt herre-elitelag og gleder oss til å se topp tennis! Lykke til!

Artikkel skrevet av Moss Tennisklubb

 

 

Author