Vellykket ROGY-turnering i Moss

I går ble det spilt ROGY-turnering med gul ball i tennishallen på Ramberg.  ROGY står for rød, oransje, grønn og gul (yellow) ball, og er et nasjonalt samlebegrep for barne/ungdoms-turneringer uten rankingpoeng.  Moss TK er medlem av Team Tennisskolen og således arrangør av ROGY-turneringer ca. 2 ganger pr. år.  Når det spilles med gul ball spilles det lagkamper med 1 double- og og 2 singlekamper. Hvert lag spilte to lagkamper og totalt var det med 8 lag fra følgende klubber: Njård, Heming, Grefsen, Holmenkollen, Soon og Moss.  På MTK-laget spilte Mari Waage , Franz Fjærvik og Louis Jetteng Thomessen.  Turneringsleder Tobias Nilsson understreket etterpå at det var veldig morsomt at det var så mange spillere fra så mange forskjellige klubber som tok turen til Moss.
Det må også nevnes at lett servering er noe av konseptet når det er spill med gul ball, og vi fikk se både stor spilleglede og stort inntak av pølser og vafler – selvsagt etter at lagene hadde spilt ferdig!  Maten gikk virkelig unna selv om ikke alle turde å prøve den klassiske kombinasjonen «pølse i vaffel».
Til slutt takk til alle spillere, foreldrene og vår egen arrangørstab for hyggelige timer i tennishallen.  På bildene finner dere alle de deltagende lagene.

Author