Vellykket klubbmesterskap er ferdigspillt

I helgen arrangerte vi klubbmesterskapet utendørs, det markerte samtidig slutten på sommersesongen. Det var med andre ord duket for en tettpakket tennishelg med hyggelige mennesker i strålende vær.

I strålende vær gikk doublemesterskapet av stabelen på fredag ettermiddag, og etter flere harde, spennende og underholdende kamper kunne Bengt K. Pedersen og Erlend Fløisbonn innta titlen som Moss beste doublepar på herresiden.
Det var så dukket for Damefinalen som i år sto mellom Sovi O. Kjølstad og Gøril Hjelseth. Dette var den kampen det på forhånd var knyttet mest spenning til, noe som også viste seg i publikumsoppmøtet. I finværet på Ramberg fikk de overvære en meget spennende kamp, hvor Sovi til slutt trakk det lengste strået og kunne ta med pokalen hjem.
Lørdag morgen startet kampene i herrenes singlemesterskap, noe som også skulle vise seg å bli en velspilt affære. Beklageligvis kom det litt regn på ettermiddagen så avsluttende kamper på lørdag måtte flyttes inn, uten at dette la noen demper på den gode stemningen.
Søndag kl. 13 ble første serve i finalen slått i strålende solskinn og 2 sett senere hadde publikum fått se Tom Jetteng beseire Thien Tran og kan med det kalle seg klubbmester 2021.

Vi takker for vel blåst klubbmesterskap. Det har vært en fantastisk innsats på tennisfronten av både unge og gamle! Stor takk til alle kioskvakter, banemannskap og turneringsansvarlige for et flott klubbmesterskap under følger resultatlisten i de ulike klassen. Gratulerer alle mann!

Kvinner SIngle:
1: Sovi
2: Gøril

Herrer Single
1: Tom
2: Thien
3: Bjørn og Phillippe
Deltagende: Bengt, Helge, Franz, Erlend, Glenn, Anders

Double:
1: Bengt/Erlend
2: Glenn/anders
3: Helge/Phillippe og Tom/Andrea