Vellykket helg med TS Høstturnering og ØstfoldKarusell

Forrige helg arrangerte Moss TK den årlige TS Høstturnering samt månedens Østfoldkarusell.  På lørdagens Høstturnering hadde vi klasser for rød, orange, grønn, og gul ball for spillerne som går i vår tennisskole. Totalt var det 18 deltagere som koste seg sammen og fikk spille mange kamper.  Og så var det selvsagt premier til alla deltagerne.  Vi takker Pokalen for ekstra store premier denne gangen!

På søndag arrangerte vi Østfoldkarusell.  Det er en turnering for ferske turneringsspillere der det spilles med rød og orange ball.  Denne turneringen er åpen også for spillere fra våre naboklubber. Her var det 13 med i rød ball-klassen og 9 som spilte med orange boll.  Turneringsleder Tobias Nilsson uttalte etterpå at han hadde det veldig «trävligt» at så mange var med, og at det virket som om spillerne også hadde det gøy.   Totalt hadde vi deltagere fra 7 klubber.  Neste ØstfoldKarusell spilles i Moss søndag 18. november, og da håper MTK at enda flere finner veien til tennishallen på Ramberg ?  Til sist en stor takk fra Tobias til alle foreldre, spillere og kioskvakter som var med og hjalp til.

Superlyckad helg med TS høstturnering och Østfylldkarusellen!

Tobias forbereder medaljeutdelingen – og funderer på hvorfor bildene fra TS-turneringen dagen før ikke vil stå oppreist (det jobbes med den saken)

Author