Utstyr til klubbhusset via Spleis

FORBEDRING AV KIOSKEN OG FELLESOMRÅDE I MOSS TENNISKLUBB

Kjære alle sammen, Moss tennisklubb har som mål og ikke bare være et sted hvor man kan spille tennis, men også et møtepunkt for voksene og barn gjennom ulike arrangement. Vi er stolte av å kunne gjennomført overnattingstennis, tacotennis, eliteserie, klubbmesterskap, østfoldkarusell, tenniskids tour og andre lignende arrangement med stor suksess. Dessverre har Moss tennisklubb mye utstyr som er gammelt og bør byttes ut, både av økonomiske grunner og for våre frivillige som jobber under arrangementene.

Derfor vil vi prøve oss på en spleiseaksjon for å kunne drive klubben på en mer lønnsom måte for våre ansatte og frivillige i klubben.

Vi ønsker og kunne bytte ut vår gamle komfyr med en induksjonsovn, for at maten vi serverer skal kunne bli lagd på en raskere tid.

Vi ønsker også å bytte ut de gamle små kjøleskapene i kiosken med et stort, slik at vi får frigitt mer av plassen i kiosken samt at det er billigere å ha et stort kjøleskap enn mange små.

Vi ønsker også å få skaffet en pc samt tv slik at vi kan legge ut viktig informasjon på en tv, som er mer oversiktlig fremfor å printe ut ark.

Vi trenger også et nytt medisinskap. Det medisinskapet klubben i dag eier, har en ødelagt dør slik at alt innholdet faller ut ved bruk.

MOSS TENNISKLUBB HÅPER ALLE KAN VÆRE MED Å BIDRA TIL ET BEDRE KLUBBMILJØ, BÅDE FOR VÆRE ANSATTE OG FOR VÅRE MEDLEMMER.

Lenken til Spleis ligger under :

UTSTYR TIL KLUBBHUSET | Spleis fra SpareBank 1

Author