Ute banene er åpnet

Utebanene er åpnet, men vi får lite hjelp av værgudene om dagen og banene har fremdeles ikke satt seg helt.  Vi ber dere derfor om å følge noen  «VÅRREGLER»: vis hensyn etter regn – det skal ikke spilles på banene hvis det er vanndammer eller banen ikke er tørket tilstrekkelig opp.

Etter regn kan banene med fordel feies før bruk slik at opptørkingen går fortere.  Noen runder med valsen på tvers i grunnlinjeområdene er fin oppvarming!  Reparer og tråkk til alle sår i banen umiddelbart, bruk skyffel før feienett og eventuelt valsen helt til slutt.  Etterlat banen slik du selv ønsker å finne den.

30.04.2017: UTEBANENE ÅPNES 2. MAI kl. 10:00:  På tross av mye surt vær og mange netter med nattefrost, har konkurransegruppen jobbet på utebanene siden før påske.
Nå varsles det sommervær, og mandag 1. mai vil konkurransespillerne avslutte «våronna» på utebanene med valsing, testspill, valsing og vanning.
Fra tirsdag morgen (2. mai) vil banene være åpne for spill for alle våre medlemmer.
Følg «VÅRREGLENE»: reparer og tråkk til alle sår i banen umiddelbart, bruk skyffel før feienett og etterlat banen slik du selv ønsker å finne den.
Vi ønsker alle våre medlemmer en flott (tennis) sommer – husk å reservere bane før spill!

Author