U14 Ungdomstennisturnering i Moss: Brødrene Widholm-Veen suksessfulle – Jovan på andreplass

En spennende helg full av intense kamper og inspirerende tennis ligger bak deltakerne, arrangørene og publikummet/foreldrene fra U14 Race i Moss. I kategoriene U14 Gutter og Jenter kjempet talentfulle unge spillere om seieren i et Race på Jeløy.

Med 23 deltakere per klasse var turneringen godt besatt. De som tapte sitt første kamp fikk delta i Sign-In-Bonusturneringen.

Spilleformatet for hovedturneringen var Best av tre kamper med en Match-Tiebreak som avgjørelse i en eventuell tredje sett. Bonusrunden ble gjennomført i et Best av tre sett-format i Fast-Four-stil, der en Tiebreak avgjorde ved poenglikhet på 3-3.

Resultatene var som følger: I Gutter-hovedfeltet sikret Fredrik Widholm-Veen fra Lillehammer seg seieren ved å triumfere i finalen med 6-2, 6-2 mot Jovan Blagojevic fra Moss. I Bonusrunden for Gutter vant den eldre broren William Widholm-Veen.

For Jenter sikret Iselin Blaker fra Stabekk førsteplassen i hovedfeltet ved å slå Heddy Colette Ba Halvorsen fra Heming imponerende med 6-0, 6-0. Bonusrunden for Jenter ble vunnet av Eva Gier Andersen.

Turneringen strakte seg over hele helgen, fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag, og ble avholdt i Moss, samt ekstra i Soon på lørdag. Støtten fra frivillige hjelpere i klubben, ledet av Carsten Rosskamp, samt dedikert innsats fra ansatte Slava, Are, Gabriele, Katja og Lyder, som hver jobbet en dag i helgen i turneringsledelse og kiosk, bidro til en smidig gjennomføring av arrangementet.

Som anerkjennelse for sine prestasjoner mottok spillerne pokaler. Moss TK gleder seg over suksessen til turneringen og planlegger allerede neste U14-turnering fra 8. til 10. mars. Kunngjøringen vil som vanlig bli publisert på Tournament Software. Vi takker alle involverte og inviterer alle tennisentusiaster hjertelig til å oppleve dette lovende arrangementet i mars.