U10-turnering på Jeløy

Fra 22.-23. april ble det arrangert en U10-turnering på Jeløy.

 

8 unge spillere i alderen 9 og 10 år var påmeldt til U10-turneringen i Moss.

2 jenter og 6 gutter spilte i en stor pulje. De åtte spillere kom fra Heming IL, Vestre Bærum TK, Fredrikstad TK, Larvik og Stavern. Alle spilte best av et sett mot de andre 7 spillere i puljen. Da får alle spillere mulighet til å spille mange kamper.

Vinneren etter at alle 28 kamper var ferdigspilt var Luca Thøgersen fra Heming IL med 12 poeng og ingen tapt kamp. Andre plass gikk til Filip Richvoldsen som vant 10 poeng med 5:1 kamper. Luca vant den avgjørende kampen mot Filip fra Fredrikstad i en spennende kamp med 6:4. Felix Braavold-Johansen fra Heming kom på tredje plass. Alle spillere fikk trofeer og premier for sin flotte innsats! Bra spilt alle sammen!

Vi gratulerer vinneren og andreplasserte. I tillegg vil vi takke Bran og Meron for deres hjelp til å organisere og gjennomføre turneringen i klubben. Turneringen var igjen et flott arrangement som bidrar til å styrke Moss som varemerke på Norges turneringslandskap.

Den første og andre helgen i Mai blir Moss Tennisklubb vert for en U14 Race turnering og en UTR turnering for voksne og eldre enn 13 år gamle spillere. Vi gleder oss til mange gode kamper og gjester.

 

Author