Godt jobbet!

Arbeidet med å få på plass ny tribuneplatting er i gang.  Første steg var å fjerne og kjøre bort den gamle, og det ble gjort svært effektivt på bare to dager av Rune Bilden, Helge Bjerke og Glenn og Tobias Johnsen (bilde).  For Helge var det nok litt spesielt. Han var nemlig med å bygge verandaen/tribunen han nå var med på å rive. 
Oppbygging av ny tribune – tegnet av arkitekt Evan Adamic – vil starte rundt påske. Det utføres til sterkt redusert pris av vår samarbeidpartner Matias Larsen som driver Våler Byggservice AS. XL-Bygg er vår faste leverandør av byggevarer, og de bidrar med gratis materialer.
Vi gleder oss til en sommer med ny tribuneplatting og håper at den står klar til 17. mai.

28.01.2019. Tribunen får et ansiktsløft.  Alle gode krefter går sammen slik at klubben får ny, flott tribune til våren!
Et av våre medlemmer, arkitekt Evan Adamic, har designet ny tribuneplatting og nå er avtaler om bygging inngått.
Vår faste leverandør av byggevarer, bidrar med materialer vederlagsfritt og Våler Byggservice AS (VB) skal utføre arbeidet til sterkt redusert pris. 
Prosjektkostnaden er kr 102.000 og med ovennevnte avtaler har vi allerede finansiert 77.000 kr
Med disse avtalene klarer vi å realisere drømmen om ny tribuneplatting så fort snøen har gått,  sier styreleder Glenn Johnsen, og berømmer velviljen hos våre samarbeidspartnere.
I tillegg til å bidra med materialer, tilbyr XL-bygg gode medlemsrabatter når Moss Tennisklubbs medlemmer handler hos dem. Rabatten slår inn med 15% – 48% på de forskjellige varegrupper. 
Jeløygutten Matias Larsen driver Våler Byggservice AS og gleder seg til å ta fatt på oppdraget sammen med arkitekt Evan Adamic. – Dersom medlemmene ønsker å benytte seg av mine tjenester til privat oppussing av alle slag, blir jeg veldig glad, sier Matias.

På bildet ser du en fornøyd styreleder i Moss Tennisklubb, Glenn Johnsen, (til venstre) og Sten Thomas Uteng, XL Bygg, Matias Larsen, Våler Byggservice AS og Rune Bilden Moss Tennisklubb. På bordet i klubbhuset står bilder av tribuneplanene.

Arkitekttegninger tribune