Petter og Ole Jørgen vant to doubler i VM i Portugal

Torsdag 08.08. Norge – Danmark 1-2. Det ble et nytt tap for Norge med Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen da Norge i dag spilte spilte sin siste kamp i VM i Portugal. Danmark ble litt for sterke og vant singlekampene etter to tøffe kamper. Først tapte Petter på 2. singlen med 4/6, 5/7, og deretter tapte Ole Jørgen med 4/6, 7/6(4), 2/6. Men igjen ble det en sterk doubleseier for de to MTK-spillerne da de vant doublekampen med 6/7(6), 6/2, 10/6. Dermed ble det verken landskampseire eller singleseire for våre to helter, men to doubleseire. Vi tror at gutta er fornøyde med doublespillet og selve turen og opplevelsen, men litt sure for at de ikke klarte en single- og landskampseier i tillegg.
Spania vant for øvrig mesterskapet foran Italia, Sverige og Frankrike. Det er verdt å merke seg at flere av lagene stilte med tidligere Davis Cup-spillere og at nivået var meget høyt.
Se alle Norges resultater her

07.08.2019: 2-1 tap for Syd Afrika i Portugal. Norge kom i plasseringsgruppe B (17-24) og trakk Danmark og Syd Afrika som motstandere. I første kamp på onsdag mot Syd Afrika ble det 1-2 tap etter at Ole Jørgen tapte 1. singlen med 6/3 i avgjørende sett. Med tap i 2. singlen der Petter sto over, ble det seier i doublekampen med 7/6, 6/3 etter bra spill av Petter og Ole Jørgen.
Følg VM og se alle resultater her

05.08.2019: Tøff VM-start for Petter og Ole Jørgen.  MTK-spillerne Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen er tatt ut til å representere Norge i ITF Seniors Teams Fred Perry Cup (M50) 2019.  Trekningen var av det voksne slaget og gav puljekamper mot 1. seedete Frankrike og hjemmenasjonen Portugal.  Selv om våre gutter gav alt ble motstanden for sterk og det endte med to klare 0-3 tap.  Tirsdag er det hviledag for Norge mens Frankrike og Portugal gjør opp om puljeseieren.  Deretter blir det plasseringskamper der våre gutter er klare for nye utfordringer.  Følg VM her

Norge – Syd Afrika
Norge – Portugal
Ole Jørgen i farta
VM-klar Ole Jørgen
VM-klar Petter
Ole Jørgen og Petter på siste trening før VMAuthor