Tobias Nilsson ny daglig leder

Foto: Jørn Johansen

Moss Tennisklubb har ansatt Tobias Nilsson som ny daglig leder. Tobias starter 1. oktober.

27-åringen Tobias Nilsson er vokst opp med tennis. Mammaen hans er tennistrener og morfaren var også ivrig tennisspiller. CV-en hans forteller om et ungt liv der tennis definitivt har spilt hovedrollen hele veien og årsaken er nok mor og morfar.

– Tennis er min største interesse. Jeg har spilt siden jeg var åtte år gammel. Etter tennisgymnaset innså jeg at treneryrket var min vei videre og har aldri angret på valget, fortalte Tobias da han torsdag var på Moss Tennisklubbs anlegg for å signere kontrakten som daglig leder. Tobias spiller fortsatt på divisjon 1-nivå i Sverige, og kommer fra jobben som sjeftrener i Vänersborgs Tennisklub, som har 600 medlemmer.

– Jeg har der hatt totalansvaret for klubben. Jeg liker å ha mange baller i luften og som et sideprosjekt har jeg i samarbeid med skolene i Vänersborg og med hjelp av sponsorer ordnet tennisnett på samtlige skoler, forteller Tobias.
– Det har gjort tennis mer tilgjengelig og attraktivt. Også et prosjekt der skoleklasser spiller tennis mot hverandre har vært vellykket. I Moss håper jeg å bidra til at enda flere barn og unge begynner å spille tennis, sier Tobias. Han har vært heltidsansatt sjeftrener i Vänersborg siden 2013, og var før det tennistrener i Lidköping TK i to år.

Styreleder Glenn Johnsen forteller at Ole Conrad Reier fortsetter som hovedtrener, med særlig ansvar for elitegruppene. Tobias Nilsson starter i jobben 1. oktober. Det var åtte kvalifiserte søkere til stillingen.

Tobias Nilsson er en erfaren spiller og trener. Etter signeringen av kontrakt torsdag benyttet han anledningen til å spille litt mot klubbens medlemmer. Foto: Jørn Johansen.

Author