Endringer i treningstidene i Tennisskolen fra mandag 4. september!!

Mandag 13. august starter sommerskolen i tennis for barn mellom 6 og 15 år.

Etter en – som vanlig – lett kaotisk første uke er vi nå klare til å starte opp for alvor i Tennisskolen.
Nye/oppdaterte treningstider blir sendt ut til alle i løpet av kvelden.  Vi har hatt noen utfordringer i forbindelse med at mange har rykket opp en (ball)klasse og at det har vist seg vanskelig å få igang treningen like tidlig som forrige sesong.  Dette blant annet fordi Hoppern-elevene må benytte buss og dessuten at Hoppern nå har innført langdag for alle eleven på mandager som jo er en av de to sentrale treningsdagene i Tennisskolen.
Dette har gjort det ekstra utfordrende å imøtekomme alle ønsker, men nå tror vi at vi har funnet et bra oppsett.  Finner dere feil eller ønsker mer/mindre trening enn det dere er satt opp på, ber vi om at dette meldes til Ole på 90142751 fra mandag morgen.  Alternativt kan dere sende en e-post til olereier@online.no, så ringer vi opp igjen.

25.08.2017: Tennisskolen starter mandag 28. august.
Selv om du gikk på Tennisskolen i fjor, må du melde deg på på nytt hvis du vil være med kommende høst og vinter!
Vi savner fortsatt «ny-påmelding» fra en del av fjorårets tennisskoleelever, og håper selvsagt at dette ikke betyr at dere slutter med tennis.

MELD DEG PÅ NÅ – det gjør også vår jobb med gruppeoppsett og treningstider lettere.
Det samme gjelder selvfølgelig nye TS-elever.
Alle påmeldinger skal sendes til monica@mosstennis.no

18.08.2017: Tennisskole 2017-2018
: Moss Tennisklubb starter ny Tennisskolesesong mandag 28. august 2017.
I Tennisskolen tilbyr vi fast trening gjennom hele skoleåret til barn og ungdom.

Påmelding gjøres til vår nye trener Monica Rekkedal på e-post monica@mosstennis.no
Hvis du er ny  Tennisskolen må vi ha spillerens navn og fødselsdato samt navn på foresatt, adresse, telefon og e-post.
I tillegg må man si ifra om hvor mange treningsdager/timer man ønsker og informere om mulige treningsdager/treningstid.
De som gikk i Tennisskolen i 2016/2017, bes sende oss tidligste mulige treningstid alle dager samt informasjon om ønsket antall treningsdager/tider.
Til informasjon vil vi bygge videre på fjorårets system, men med nye timeplaner/aktiviteter fra neste uke, kan det bli endringer i gruppeoppsettene og nye treningstider.
Vi vil begynne arbeidet med å sette opp grupper tirsdag 22. august, og da er det en fordel hvis alle påmeldte har sendt oss sine ønsker I løpet av mandag 21. august da vi regner med at dere har fått timeplanen.

Våre trenere har utdanning fra Norges Tennisforbund, og vi følger Norges Tennisforbunds treningsprinsipper og Play & Stay-systemet.
I Tennisskolen tilbyr vi fast trening gjennom hele skoleåret til barn og ungdom.
Vi har trening mandag til fredag mellomk kl. 14 og 18/19, og spillerne blir satt opp i grupper etter ferdighet, interesse og alder.
Man velger selv hvor mange ganger i uka man ønsker å trene, men vi anbefaler alle om å så raskt som mulig å begynne å trene minst 2 ganger hver uke.  Da får man kontinuitet i treningen og øker muligheten for å opplever framgang og mestring.

Spørsmål om Tennisskolen kan rettes til enten vår trener Monica Rekkedal på e-post monica@mosstennis.no – eller til hovedtrener Ole Reier på e-post olereier@online.no (telefon 90 14 27 51)

Author