Tennis Kids Oppførsels medaljer

Tennis Kids Oppførsels medaljer

Tennis spilles av mange grunner. Noen drømmer om å bli den neste Casper Ruud, og noen vil bare være aktive og være sammen med venner. Uavhengig av barns motivasjon for spillet tennis så tror vi at atferden som de vil bruke og utvikle ved å være involvert er de mest verdifulle tingene tennis gir. Så Tennis Kids fokuserer på å oppmuntre og gjenkjenne denne atferden og kategoriserer dem på fire områder.
Respekt, Innsats, Utforske og Duellant

Ulrik Ekelund ble tildelt medaljen RESPECT. Trenerteamet beskriver han som en spiller som støtter andre medspillere, er fokusert og disiplinert på trening. Moss tennisklubb gratulerer.

 

Luka Medan ble tildelt medaljen EXPLORE. Trenerteamet beskriver han som en spiller som er flink til å løse problemer, er kreative, spør og svarer på spørsmål og i tillegg spilte tenniskids rødtour i Mysen. Moss tennisklubb gratulerer.

Ole Grønneflåta ble tildelt medaljen COMPETE. Trenerteamet beskriver han som en spiller som fortsetter å kjempe, har maksimal innsats, og elsker utfordring. Ole spilte alle nivåene under tenniskids grønntour i Moss. Moss tennisklubb gratulerer.

 

Amalie Foss Møller ble tildelt medaljen TRAIN. Trenerteamet beskriver henne som en spiller som er flink til å Løse problemer, er kreativ og bruker kunnskapene hun har tilegnet seg på treing på turneringer. Amalie har spilt alle Østfoldkarusellene i år. Moss tennisklubb gratulerer.

 

Author