Stor suksess for Sovi

På Magnus Legal Veteranturnering kom vår Sovi Oktaviani Kjølstad på en utmerket tredjeplass, og slo konkurrenter fra Heming og Ullern.

Det ble arrangert en stor veteranturnering i NTK-hallene til Nordstrand Tennisklubb fra 9. til 11. desember.

Den meget aktive tennis- og padelspilleren Sovi vant i den yngste kvinneklassen 45/50 først med to klare seiere en av totalt tre puljer. Hun vant en gang mot Hege Herstad fra Ullern 6:0 6:1. Den andre pulje-kampen gikk mot Hanne Margarethe Meyer von Heming, som var seedet som nummer tre. Sovi vant også denne kampen overbevisende med 6:1 6:0. Det ble spennende i sluttspillet av de fire beste. Vår Mosse-tennisspiller møtte nå Kari Bech-Moen fra Stabekk Tennisklubb. I en hard kamp kunne Sovi vinne klart andre sett 6:2 etter knepente 5:7 i første sett. I den avgjørende tiebreak-thrilleren avgjorde lykken til slutt kampen, og sluttresultatet på 5:7, 6:2 og 8:10 kunne ikke vært tettere.

Likevel oppsummerte Sovi turneringsdagen som en veldig morsom opplevelse og var med rett fornøyd med sin tredje plass. Ikke nok med det, hun deltok også med suksess på siste dag i lagserien i Moss Tennisklubb samme helg. Hun vil ikke la tennisgleden bli tatt fra henne.

Vi gratulerer! Veldig bra gjort Sovi!

Alle resultater

https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=ef2ad032-8637-4ba7-9636-b7c3c395e694