Sterkt av Jonathan i Mjøndalen

og JB sesongåpnet med sterk GP i Mjøndalen

Jonathan Berling tok en overraskende 2. plass i single og 1. plass i double i Mjøndalen Grand Prix i helgen.  Spesielt i semifinalen i single mot 1. seedete Jakob Grøner fra Oslo TK viste Jonathan at han har gjort betydelige fysiske framskritt i løpet av vinteren.  Det var nok ikke mange som hadde sett for seg at Jonathan skulle slå OTK-spilleren som i øyeblikket ligger på 5. plass på den norske rankingen etter Casper Ruud, Victor Durasovic, Rana-Roop Buhllar og Jacob Eskeland, men Jonathan slo til med en kjempekamp der han viste forsvarsspill og angrepsspill av høy klasse og sensasjonelt vant med 6/4, 7/5 i en match som vart i 1 time og 50 minutter.  Det var kanskje forståelig at han fikke en reaksjon da han en time etter tapte singlefinalen mot doublepartner Casper Christensen fra Nordstrand TK.  All ære til Casper som vant fortjent etter solid spill gjennom hele turneringen og tok med seg maksimalt premiebeløp etter to 1. plasser.  Fra Moss TK deltok også Francis Barbero som tapte i kvalifiseringsfinalen og Jacob Krefting som tapte i 1. runde i hovedturneringen.  Alle resultater finnes HER