Sterk prestasjon av mossingene denne helgen.

Tennis helgen til Andrea Bilden endte med 1. plass i singel, og 2. plass i double, sammen med Aleksandra Toneva fra Sandefjord TK. Det ble mange tøffe kamper, og  hun spilte totalt 140 game + to superties. Den største prestasjonen kom i SF (singel) mot Sunniva Aadland fra Paradis. Andrea tapte første sett 5-7, etter å ha hat 3 settballer på 5-4. I andre sett lå hun under 2-5, men snudde kampen og vant settet 7-5. I tredje sett fungerte alt, og hun vant 6-1. Aleksandra og Andrea vokser stadig som double partnere og tok seg helt frem til finalen hvor de møtte Susanna Ramstad Spæren (Nesodden) og Oda Solevåg-Halvorsen (Bygdøy), her ble det tap 0-4 3-3(2).

Sofia Sannem Heian hadde også en bra helg bak seg. Med 1. plass i double NC14 A sammen med Margareth Keref  fra Fredrikstad og 2. plass i single NC 14 A, i Asker Tennisklubb. Sofia spilte 3 kamper hvor alle ble avsluttet i tredje sett. I første runde møtte hun Nora Rivelsrud Juul Møler og vant 4-6 7-6 6-3 , deretter Nicoline De Vibe Malling med 3-6 6-3 6-4 , Caroline Holtan Solvang 7-5 3-6 6-3, ble dessverre tapt i finalen mot Margareth Keref  6-1 6-0.

Lotta Roskamp, Thomas Borna og Jovan Blagojevic dominerte i sine klasser på hjemebane i U11, arrangert av Moss Tennisklubb. Lotta vant 1.plass hvor hun kun tapte 4 game mot motstanderne. Sammen med Alexandra Jelserud tapte de en spennende finalen mot Adele Bakke Agdestein og Matilde Solberg . Thomas Borna og Jovan Blagojevic møtte hverandre i semifinalen. Thomas gikk seirende ut. Thomas vant finalen mot Boris Tonev. Thomas vant også double turnering med sin partner Jovan Blagojevic.

Vi er stolte og vil gratulere til våre spillere på en bra helg bak oss !