Sponsorløft skaper ny giv for Moss Tennisklubb – Artikkel i Moss Avis

Sponsorløft skaper ny giv for Moss Tennisklubb

Moss Tennisklubb har inngått en samarbeidsavtale med Moss Kiropraktikk & Helse. Avtalen gir daglig leder Branislav «Bran» Sisojević og resten av klubben ny giv. 

Sponsormidlene brukes til innkjøp av utstyr som baller, nett, kjegler og drakter.

– Har vi mer utstyr, kan vi lage mer gøy for ungene, sier Sisojević i en pressemelding.

Målet er å gjøre tennisklubben til et samlingspunkt for tennissporten og for lokalsamfunnet.

FORNØYDE: Moss Kiropraktikk & Helse med daglig leder Marco di Modugno (bak) og Moss Tennisklubb med daglig leder Bran Sisojević inngår samarbeid.

Også Marco di Modugno, daglig leder hos Moss Kiropraktikk & Helse er også fornøyd med avtalen.

– Jeg, kona og barna mine spiller tennis og Bran er full av ideer til hvordan klubben kan utvikles. Dette ville vi medvirke til. Det betyr at vi gir en del midler og at vi bruker vår ekspertise til spillerutvikling, sier di Modugno. 

Han forklarer at dette blant annet vil skje gjennom å tilby kursing og lage treningsprogram til klubbens medlemmer for å hjelpe de med å unngå skader.

 – Det er mye rotasjon og kraft i tennis. Riktig trening er en investering som gjør at du både trives med og tåler mer trening. Ikke minst gjelder dette på elitenivå, der det er en enorm forskjell på om du spiller med 90 eller 97 prosent styrke eller kapasitet.

Sisojević istemmer:

 – Dette er det viktig at spillerne forstår.

Ikke bare en tennisklubb

Sisojević forklarer at det er mye som foregår i tennisklubbens lokaler i Jederveien på Jeløy.

FULL RULLE: Tennisglade barn og voksne på Jeløy.

– Hver lørdag har vi lek med ball for alle barn under 6 år og vi arrangerer turneringer for barn som ikke er konkurransespillere. Vi har aktiviteter nesten hver eneste helg ut året og det skal skje mye mer i fremtiden på alle nivåer, forklarer den ivrige daglige lederen.

– Vi er ikke bare en tennisklubb. Her skal du få hjelp og råd, låne racketer, baller og ballmaskin og ha det sosialt, sier Sisojević videre.

Både den daglige lederen og di Modugno er klare på at den økte satsningen bare er en start.

– Sammen ønsker vi å skape en merverdi for medlemmene, lokalområdet og hele byen. Og vi ønsker oss gjerne flere mer på laget, avslutter Bran og Marco.

Moss Tennisklubb:
Moss Tennisklubb ble etablert i 1929 og har i dag mer enn 300 medlemmer. Klubben har en innendørshall med tre baner, samt to utendørs grusbaner.
Kilde: Moss Avis – 28.12.2022, 16:53, Autor: Håvard Johansen

Author