Seniortennis

Alle medlemmer har gratis tilgang til våre ute baner i sommersesongen, og både medlemmer og ikke-medlemmer kan leie banetid innendørs hele året.
Se Anlegg for mer informasjon om spill på våre 2 utebaner (betinger medlemskap) og/eller på våre 3 innebaner.

Drop-In Viderekommen

Som de fleste andre klubber har vi medlemmer og brukere på alle ferdighetsnivåer. Det gir mulighet for alle til å finne noen å spille med.
Stort sett hver torsdag kl. 19-20 i innesesongen har vi Drop-In Viderekommen der våre medlemmer kan møte opp og treffe andre tennisinteresserte, få tips av en av våre trenere om teknikk og taktikk og spille single og/eller double (kr. 100 pr. deltager). Dette tilbudet har utviklet seg til å tiltrekke seg medlemmer som er er godt igang med sin tennis.  Monica Rekkedal er trener på de fleste torsdagene. Ta kontakt med hovedtrener/daglige leder Ole Reier eller trener Monica Rekkedal for mer informasjon.

Drop-In Begynnere

Fra september 2017 starter vi  opp Drop-In Begynnere på tirsdager kl. 19-20 på bane 3 (kr. 100 pr. deltager).  Dette tilbudet er beregnet på de av våre medlemmer som vil ha tips om grunnleggende teknikk og taktikk og treffe andre som er i starten på sin tenniskarriere.  Monica Rekkedal er trener på de fleste tirsdagene.  Ta kontakt med hovedtrener/daglige leder Ole Reier eller trener Monica Rekkedal for mer informasjon.

LagTennis

Fra 2013 har MTK etablert en innendørs LagTennis-serie. Denne serien erstatter den tradisjonsrike bedriftsserien og lagene består av venner/kjente eller lag satt sammen ”på bestilling”. Kampene spilles enten mandager, tirsdager og onsdager kl. 20-22 eller søndager kl. 16-18.
Ta kontakt med Ole Reier for mer informasjon eller påmelding av eget lag.

SerieSpill

Fra vinteren 2017 er det også etablert et SerieSpill for både seniorer og juniorer der MTK setter opp og organiserer seriene og spillerne selv organiserer kampene sine. Ta kontakt med Ole Reier for mer informasjon og påmelding.

Tenniskurs/instruksjon

Vi arrangerer gjerne alle typer tenniskurs og tennistreninjg for voksne.
 Send en e-post til vår hovedtrener Ole Reier og si ifra hva du ønsker deg: begynnerkurs, videregående, viderekommen, privatinstruksjon eller sparringstimer med trener.

Kontakt

Ta kontakt hvis du har spørsmål om vårt spille- og treningstilbud.

Ole Reier: olereier@online.no – tlf: 901 42 751.

Monica Rekkedal: monica@mosstennis.no

Organisert av medlemmene

Det finnes også to spilletilbud som er organisert av våre medlemmer.

Lørdagsrunden er en tradisjonsrik, rullerende doubleturnering med trukket partner som spilles kl. 09-11. Ta kontakt Vidar H. Halvorsen på 415 40 130 for mer informasjon.

Dametennis er et løpende trenings/spilletilbud kl. 15-17 på lørdager der Thea E. Koren er kontaktperson og kan treffes på 99 44 02 68