Tennisskolen

Moss Tennisklubb starter ny Tennisskolesesong i uke 35 (mandag 27. august 2018).
I Tennisskolen tilbyr vi fast trening gjennom hele skoleåret til barn og ungdom.

Spørsmål om og påmelding til Tennisskolen skal skje til juniorkomiteens leder Svetlana Sannem Heian på e-post svetlana.heian@gmail.com  (telefon 93820212).

Tobias Nilsson fra Vänersborg TK (27 år) blir ny hovedtrener i Tennisskolen (og daglig leder) fra 1. oktober.
Inntil videre trenes elevene i Tennisskolen av våre dyktige assistenttrenere.

Hvis du er ny  Tennisskolen må vi ha:
Spillerens navn
Fødselsdato
Navn på foresatt
Adresse
Telefon
E-post.

I tillegg må man si ifra om hvor mange treningsdager/timer man ønsker og informere om mulige treningsdager/treningstid.
De som gikk i Tennisskolen i 2017/2018, bes sende oss tidligste mulige treningstid alle dager samt informasjon om ønsket antall treningsdager/tider.
Til informasjon vil vi bygge videre på fjorårets system, men med nye timeplaner/aktiviteter fra neste uke, kan det bli endringer i gruppeoppsettene og nye treningstider.
For en god start ber vi alle om å melde seg så tidlig som mulig. Vi vil begynne arbeidet med å sette opp grupper allerede onsdag 22. august, og da er det en fordel hvis alle påmeldte har sendt oss sine ønsker i løpet av mandag/tirsdag 20/21. august da vi regner med at dere får timeplanene da.

Våre trenere har utdanning fra Norges Tennisforbund, og vi følger Norges Tennisforbunds treningsprinsipper og Play & Stay-systemet. I Tennisskolen tilbyr vi fast trening gjennom hele skoleåret til barn og ungdom. Vi har trening mandag til fredag mellom kl. 14 og 18/19, og spillerne blir satt opp i grupper etter ferdighet, interesse og alder.
Man velger selv hvor mange ganger i uka man ønsker å trene, men vi anbefaler alle om å så raskt som mulig å begynne å trene minst 2 ganger hver uke.  Da får man kontinuitet i treningen og øker muligheten for å opplever framgang og mestring.