Moss Tennisklubb arrangerer sin årlige sommerskole i tennis for barn og unge i alderen 6-16 år i uke 32.

Her er adresse for påmelding : post@mosstennis.no

Betalingen for sommerskolen skal gjøres via Vipps første dag av sommerskolen. Prisen er 1500 kr

En ukes sommerskole er en ypperlig anledning for nye deltakere til å få en innføring i både det tekniske og det å lære litt om reglene, og kanskje får de lyst til å starte på klubbens tennisskole til høsten?

Vi benytter alle 3 baner inne i tennishallen mellom kl. 10:00-15:00. Kurset passer både for nye og ”gamle” deltakere. Barna blir delt inn i grupper etter nivå, alder og ikke minst venner. Det eneste kravet vi setter for deltakelse, er at barna må ha RENE innesko som ikke setter merker og som ikke har dype spor. Inneskoene skal ikke benyttes ute og skal tas på først når barna er kommet inn i hallen. Vi låner ut tennisracket som er tilpasset barnets nivå.

Sommerskole har vært gjennomført i klubbens regi i mange år, og er en av våre mest populære aktiviteter. Det er daglige konkurranser/leker, og på fredagen blir det turnering, pølse spising og premieutdeling.

Det er felles pause midt på dagen. Det er mulig å tappe vann på flaske. Det blir daglig servert forfriskninger, som for eksempel vannmelon, yoghurt og lignende. Alle barna har gratis mat og frukt. Vennligst gi oss beskjed hvis det er noen barn som har allergier, da vi selvfølgelig tar hensyn til dette.

Trenerne tar i mot barna inne i kaffeområdet den første dagen. Det er derfor lurt å komme minst ett kvarter før denne dagen. Det er viktig at de minste barna blir fulgt helt inn i hallen den første dagen. Det er lurt å komme i god tid før oppstart alle dagene, da vi begynner presis kl. 10.00 i hallen. Det er ikke kjekt for de andre som har startet opp når noen er sene, da dette kan ødelegge rytmen og progresjonen. Det er viktig å merke seg at barn som skal hentes, må hentes ved dagens slutt kl. 15:00. Vennligst noter at barna må være med å rydde banene.
Hilsen trenerne i Moss Tennisklubb

Author