Sofia Heian vant double i Landsturneringen u12. i Bergen

Undertegnede har slitt med å holde følge med å rapportere MTK-spillernes turneringsinnsats de siste ukene, men her kommer en rapport fra diverse juniorturneringer og selvsagt nettopp avsluttede Landsturnering u.12 år og NM 14, 16, og 19.
Den som har spilt flest turneringer og gjort det best av våre yngste spillere i september-oktober er uten tvil Sofia Heian som har levert sterke resultater i både Race u12 på Furuset (3. plass), Regionsturnering u12 (5. plass single og 2. plass double).  I Landsturneringen i Bergen vant hun sin pulje før hun tapte en veldig jevn 1. runde i hovedtablået med 2-4, 4-1, 4-3(2), 2-4, 3-4(2) for Celine Juuhl-Sivertsen – men vant double sammen med Arshia Vinod Joon fra Nordstrand med 4-1, 2-4, 4-2 over Stella Falster/Marthine C. Bu Mørland fra Stabekk/Heming i finalen.
Også Emma Melkic og Andrea Bilden har spilt flere juniorturneringer, og både Andrea (NM u14 i Bergen) og Ine Pedersen (NM u19 i Stavanger) spilte den NM Inne som egentlig skulle vært spilt i mars.  Best gikk det for Ine som tok 3. plasser i både single og double i Stavanger.  Dessuten har Sophie Toyer spilt TE 16 på OTA.