Serie Liga: Første spilletider er ute!

Hei,

første spilletider er ute. Alle 6 påmeldte lag spiller første kamp på søndag, 24.9.2023, kl. 18.

Her er lenken til nettsiden: Serie Liga (ligaspel.se)

 

Litt mer info:

Når? Serie Liga vil finne sted på påfølgende søndager, med unntak av høstferiehelgene. Dette er den perfekte anledningen til å tilbringe helgen med tennis og moro.

Hvordan? For å delta i Serie Liga, vennligst registrer deg sammen med lagkapteinen din. Hvert lag vil konkurrere mot et annet lag hver søndag fra kl. 18. Kampene består av et dobbelspill som varer i 30 minutter, etterfulgt av to singlekamper som hver varer i 40 minutter.

Sammensetning av lag: Ditt lag bør bestå av minst to personer, men det er enda bedre hvis dere er tre. Lagoppsettet er helt opp til dere – det viktigste er at dere er klare til å vise frem tennisferdighetene deres.

Påmelding til neste runde (4): Vennligst registrer deg så raskt som mulig med laget ditt hos Are ved å sende en e-post til arehnaustbakk@gmail.com. Påmeldingsavgiften er 600 NOK per lag og skal betales til klubben via Vipps før den første spilledagen. Du kan også påmelde deg via https://ligaspel.se/join/moss-tennisklubb/tennis/

 

Mer informasjon: Etter påmelding vil du motta spilleplanen og få tilgang til Ligaspel.se-nettsiden, der spilletider vil bli publisert, og resultater vil bli notert. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på post@mosstennis.no.

Vi ser frem til en spennende Serie Liga Høst 2023 hos Moss Tennisklubb og gleder oss til å oppleve flotte tennisøyeblikk sammen med dere. Bli med, vis frem ferdighetene dine, og ha det gøy!

Hilsen

Moss Tennisklubb

Author