Race U12 og U14 i MTK , Lotta vant 2. plass !!

Forrige helg arrangerte Moss Tennisklubb en innendørsturnering på sitt anlegg på Jeløy. Etter tre fulle dager med tennis kunne både arrangører og spillere se seg fornøyd med arrangementet.
Totalt 40 tennisspillere fra nærområdet og fra ulike klubber i Oslo og Bergen reiste til denne jenteturneringen i de to aldersklassene u12 og u14. Påmeldingene til feltet til under 14-åringene var noe mer beskjeden enn for de under 12-åringene, da en U14-tunering i Stabekk og sluttspill til NM lag for 13-17- åringene i Oslo kolliderte. Blant de 6 eldre jentene slo Amanda Florberg Sikela fra Golia Tennisklubb i Oslo Lisa Berger Andersen fra Nesøya 6:2 og 6:1 etter kvart- og semifinaler i knockout-systemet. På grunn av det høye antallet påmeldte blant de under 12 år med et meget god deltakerfelt, ble det flere kamper av høyt nivå. De 2 beste jentene av de 11 puljer kom seg videre til sluttspillet. Her tok seg nivået enda et hakk opp og vi kunne se noe av de beste denne aldersklassen kan by på i tennis. Etter at Nova Karlsson fra Sverige, som representerer Moss tennisklubb, tapte først i tredje set mot en av favorittene gjenstå det fire spillere i semifinalen: Kristin Bøhmer fra Heming, Lea Meier Sommerfeldt fra Ullern, Ronika Tewodros Desalgen fra Bygdø og Lotta Rosskamp fra Moss Tennisklubb. I semifinalen var Lea og Ronika klare favoritter mot henholdsvis Kristin og Lotta. Mens Lea levde opp til rollen som favoritt mot Kristin med 4:2, 4:1, kunne Lotta tvinge sin sterke motstander på hjemmebanen inn i tredje sett og vant i en meget god match i tie-breaken til tredje sett med 2:4, 4:2 og 4:3 (7:5). Til slutt hadde ikke Lotta nok krefter i finalen mot Lea til å kjempe om sin neste turneringsseier. Lea vant fortjent finalen 4:2, 4:1. Gratulerer til alle vinnere og deltakere!.
Totalt 65 kamper ble spilt på tre baner over tre dager. En stor takk går til de mange frivillige, i kiosken (Emil, Andrea, Jarle, Jovan, Thomas, familie Haugen, familie Lauritzen og familie Grønneflåten) i organisering og gjennomføring av turneringen, spesielt Bojan Blagojevic, Meron Kliger, Carsten Rosskamp og (last but not least) Branislav Sisojevic. Sist, men ikke minst, en stor takk til alle aktive klubbmedlemmer som kunne bare bruke banene tidlig på morgenen og sent på kvelden fra fredag kl 16 til søndag kl 16. Inntektene til turneringen fra startkontingent og kiosk til Moss Tennisklubb utgjør til sammen en betydelig sum som kommer hele klubben til gode.
For alle spillere og interesserte viser vi til de to siste turneringsarrangementene i Moss Tennisklubb. Neste helg blir det nok en UTR-turnering for menn og kvinner, og alle unge spillere har muligheten til å spille i Green Tour 3. desember 2022. Vi ser frem til spennende kamper og gjester i Moss Tennisklubb.

 

Author