Påmelding til sommerskolen nå!

Mandag 13. august starter sommerskolen i tennis for barn mellom 6 og 15 år.

Nå kan jenter og gutter mellom 6 og 15 år melde seg på Moss Tennisklubbs sommerskole, som starter mandag 13. august og varer en uke.

Det er fremdeles ledige plasser – påmelding så snart som mulig. Send påmelding til Svetlana Sannem Heian, epost svetlana.heian@gmail.com.

Sommerskolen i juni var vellykket og i uke 33, fra mandag 13. til fredag 17. august, blir det ny runde. Skolen pågår hverdagene mellom kl 10 og 14. Og det er fritt frem å delta flere ganger. Sommerskolen arrangeres på Moss Tennisklubbs anlegg i Jederveien 67. Prisen for en uke (5 dagers trening) er 1400 kr.

– Vi vet at mange har lyst til å prøve tennis. Sommerskolen er en ukes innføring der barna får låne racket, får instruksjon og opplæring tilpasset deres nivå, forteller Svetlana Sannem Heian, som er leder av juniorkomiteen i Moss Tennisklubb.

Deltakerne på sommerskolen blir delt inn etter nivå. Derfor passer den både for dem som aldri har spilt tennis tidligere og for dem som har litt erfaring.

En ukes sommerskole er en ypperlig anledning til å få en innføring i det tekniske og å lære litt om reglene. Kanskje får deltakerne også lyst til å delta på klubbens tennisskole til høsten?

Det eneste deltakerne trenger å ta med seg er rene sko for innendørs bruk og matpakke. Tennisklubben sørger for drikke, frukt og yoghurt hver dag.

Mandag 13. august starter sommerskolen i tennis for barn mellom 6 og 15 år.

Author