Nytt bookingsystem!

Flere har etterlyst muligheten til å bestille tennisbane via mobiltelefon og at betalingen skjer umiddelbart. Dette blir mulig i det nye bookingsystemet, som gjelder for alle bookinger for mandag 9. juli og senere. 

Moss Tennisklubb har valgt MATCHi, et svenskt system som stadig flere norske klubber har tatt i bruk. Systemet skal være lett å bruke, er fleksibelt og har en rekke nye funksjoner.

Alle medlemmer får idag, onsdag 27. juni, tilsendt en epost med detaljert informasjon og en aktiviseringslenke, som fører deg til et nettsted der du oppretter din egen MATCHi-konto (om du har fra før, bruker du den). Sjekk «søppelpost/spam»-boksen i din epostkasse om du ikke har mottatt informasjonen.

I morgen, torsdag 27. juni, får du tilsendt en såkalt aktiveringslenke i epost, dermed er du i gang! Skal du booke en tennisbane for 9. juli eller senere, må du ta i bruk MATCHi. Skal du booke en bane frem til og med søndag 8. juli, bruk nåværende system. Dine bookinger i nåværende bookingsystem (SUPERSAAS) for perioden 9. juli og utover, flyttes automatisk til MATCHi.

Lørdag 30. juni mellom kl 13 og 15 er det også mulig å stikke innom klubbhuset og få personlig hjelp med overgangen til nytt system.

Klubbmedlemmet Goran Radanovic har vurdert MATCHi nøye og gleder seg til å se det nye systemet i bruk. Heretter kan du for eksempel finne en tennispartner å spille mot når du benytter bookingløsningen.

Author