Norgesmesterskapet (NM) i tennis er i full gang, og siden fredag har det blitt spilt kamper under ekstrem varme. Alle spillere over 13 år fra konkurranselagene deltar i mesterskapet. To av spillerne som har gjort det bra så langt er Jarle Rosskamp i U16-kvalifiseringen og Andrea Bilden i U19-kvalifisering.

Jarle hadde allerede vunnet to kamper i de første rundene med resultatene 6-0, 6-0 og 6-4, 6-1. Dette førte ham til en avgjørende kamp for å sikre seg en plass i hovedrunden. Dessverre tapte Jarle mot Rise fra Snarøya med resultatet 2-6, 1-6. Både trener Bran og Jarle viste seg å være litt skuffet, men samtidig anerkjente de motstanderens gode prestasjon. Andrea spilte fantastisk og ga ikke motstanderen sin noen sjanse. Hun vant den avgjørende kampen for å sikre seg en plass i første runde med resultatet 6-2, 6-1 mot Julia Mathiesen Strøm fra Stabekk. Hun var – sammen med trener Bran – veldig fornøyed.

I dag starter hovedrundekampene i Frognerparken i Oslo. Margaret Keref er seedet som nummer fem i U16-klassen, og i dag skal hun spille sin første runde mot Blaker-Rønningen fra Ullern. Andrea Bilden har sikret seg en plass i hovedrunden for U19-åringene gjennom en overbevisende seier. I dag spiller hun singel mot Emilia Korseth, som er seedet som nummer åtte fra Ullern.

Emma starter direkte i hovedrunden for U16-åringene mot kvalifisanten Nora Møller. Senere skal hun også spille mixed dobbel i første runde av hovedrunden sammen med Filip Bugdø-Petersen fra Fredrikstad. Jarle og Filippa Størm-Nilsen fra Heming har også sitt første hovedrundespill i dag.

I tillegg deltar flere medlemmer og treningspartnere fra Moss Tennisklubb i dag. Mathea Henriksen skal spille mot Sanne Salomonsen i U16-singel og i mixed dobbel. Tarik Zubovic deltar også i første runde av U16-klassen, der han skal spille mot Maximilian Lunde. Sist, men ikke minst, har Luna Vukov reist helt fra Spania. Som datter av treneren er hun seedet som nummer syv i U16-singel, og i dag skal hun spille sin første runde.

Vi håper fortsatt på godt tennisspillevær, spesielt uten regn, for alle spillerne og Norges Tennisforbund som arrangør. Vi ønsker alle våre mosse-spillere lykke til i Norgesmesterskapet for ungdom!