Max ble for stø for både Jonathan og Jacob

Max Ulv Bakken fra Heming viste god form da han i dag slo både Jonathan og Jacob i semifinale og finale i Norges Cup 16 år.  Dermed måtte våre to beste 16-åringer nøye seg med henholdsvis 3. og 2. plass i single.  Men i double ble det 1. plass etter seier mot Gjerdåker/Parr (Stavanger/Ålesund) i en jevn og spennede finalekamp med 5/4, 5/3.  Gledelig nok ble det også MTK-seier i single i NC C-klassen der urutinerte Obsa Adem vant over Erlend Willmann fra Holmen og dermed kunne innkassere sin første turneringsseier.  Martin Torgersen og Erik Lysfjord tok fine 3. plasser i samme klasse.  Vi takker alle spillere, tilskuere og hjelpere som sammen bidro til nok en vellykket turnering i tennishallene på Ramberg og i Soon.  En ekstra takk til vår naboklubb som igjen gjorde det mulig for oss å arranger NorgesCup på hjemmebane ved å stille sine baner til disposisjon.  Mens våre gutter kjempet på hjemmebane spilte Gabriele Zymanciute NC 14 år på OTA og tok en flott 3. plass.  Gabriele viste igjen at hun nå er på rett spor.  Med fortsatt utvikling av sikkerhet- og forsvarsspill vet vi at det blir flere gode resultater framover.
Se alle resultater fra NC 16 i Moss/Soon HER

Se alle resulttaer fra NC 14 på OTA HER

Mens våre gutter kjempet på hjemmebane spilte Gabriele Zymanciute NC 14 år på OTA og tok en flott 3. plass.  Gabriele viste igjen at hun nå er på rett spor.  Med fortsatt utvikling av sikkerhet- og forsvarsspill vet vi at det blir flere gode resultater framover.

10.02.2018: NC 16 gutter på hjemmebane.  Lørdagens kamper er ferdigspilt, og dermed er vi framme ved finaledagen i Norges Cup 16 år gutter.  Moss TK er godt representert med 5 spillere i søndagens semifinaler.  Jacob Krefting og Jonathan Berling er i hver sin semi i A-klassen, mens Erik Lysfjord, Obsa Adem og Martin Torgersen er klare for semifinaler i C-klassen.  I morgen starter kampene kl. 9 med semifinaler i single.  Deretter blir det singlefinaler før det hele avsluttes med doublefinale der Jacob/onathan også er finaleklare.  Med åpen kiosk og OL på TV er det mulig å innta både frokost og lunsj på klubbhuset mens man ser god tennis og OL på TV.

 

 

Author