Mer sølv for MTK i NM

Foto: Espen Hilderup

Både Mina og Jacob/Jonathan måtte dessverre nøye seg med sølv i dagens NM-avslutning i Frognerparken. Først ut var Mina i jentenes singlefinale i 19-årsklassen. Etter en dårlig start snudde Mina 0-2 til 6-3 og serverte en oppvisning i offensivt grunnlinjespill med forehanden som fremste våpen. Motstander Lillian Gabrielsen fra HTK svarte med å kjempe seg inn i kampen og tok 2. sett med 6-2 etter at Minas feilprosent ble litt for høy. 3. sett var veldig jevnt, men Lillian førte med et tidlig break gjennom hele settet og tok seieren med 6-3 i 3. sett etter en spennende avslutning.

Dermed sølv til Mina som har vist stigende form gjennom hele NM og med sine to medaljer fra senior NM og tre medaljer fra junior NM 19 år endte opp med 3 sølv og 2 bronse totalt. Hun har spilt 19 kamper på 9 dager, og etter en vinter med skadeproblemer som først tillot daglige tennisøkter og turneringsspill i slutten av juni, har hun stått distansen i NM på en imponerende måte.

Også i guttenes doublefinale åpnet det godt for Jacob og Jonathan som tok 1. sett med 6-3 mot Felix Nordby og Ole Tinius Lepsøe fra Bygdø TK. I 2. sett ble det noen gavepakker til Bygdøspillerne som tok imot og vant settet med 6-2 før de også dro i land et spennende matchtiebreak med 10-8. Dermed «bare» sølv.
Se alle resultater fra NM i Frognerparken her.

NM i Frognerparken fortsetter enda noen dager med Veteran-NM. Der er Moss TK representert med Jonathan Dalnoki, Fredrik Weberg, Ole Jørgen Henæs og Petter Svendsen.

Author