Eirik vinner alltid C-klassen!

Mange MTK-spillere satte preg på helgens nasjonale A- og C-turnering i Tennishallen der det ble spilt 25 kamper denne helgen.
Finalen i herrenes A-klassen ble vunnet av Torstein Jystad fra Kolbotn som vant kontrollert med 6/3, 6/0 over Kristoffer Stålbrand fra Furuset.  Torstein har trent med konkurransegruppen gjennom vinteren og blir MTK-spiller fra 1. mai.  Vi ser fram til ha ham på divisjonslaget til sommeren.
I C-finalen ble det et rent MTK-oppgjør der Eirik W. Jensen igjen ble sterkest til slutt.  Eirik er fremdeles meget løpssterk og selv om David Goldsmith åpnet sterkt og tok 1. sett med 6/3, gikk han etterhvert tom for krefter og måtte gi seg på 1/4 i 2. sett.  Da hadde David spilt i totalt 4, 5 timer etter at han på formiddagen vant semifinalen i en tre timers maratonkamp mot Stein Trangsrud fra Lillestrøm med 6/3, 6/7 (7), 7/6 (5) etter å ha vist seg som en virkelig «vinnerskalle».
Bare to damer meldte seg på, men de fikk spille både i herrenes A-klasse og i en ren damefinale.  En av damene var gledelig nok Gabriele Zymanciute som var tilbake i turneringsspill etter en lang periode med skadeproblemer.  En matchrusten Gabriele fikk en fin gjennomkjøring med totalt tre kamper.  Selv om det ble tap i damefinalen for Julia Braathen fra Ullern, ble dette en veldig bra tennishelg for Gabriele.
Øvrige MTK-spillere som stilte til start var: Bengt Pedersen, Tom Jetteng, Martin Steen Torgersen, Anders Tveten, Erik Menkin Lysfjord, Thien Tran, Francis Berbero, Ole Jørgen Henæs og Sasha Bausovac.
Alle resultater finner du HER

Author