MTK-herrene avsluttet eliteserien med redusert lag – og det holdt nesten til sluttspill i år også

MTK-herrene avsluttet eliteserien med redusert lag – og det holdt nesten til sluttspill i år også

Søndag ble det 2-5 mot OTK på Ramberg i en kamp som startet kl. 9 (slik at «alle» kunne få se Grand Slam-finalen mellom Nadal og Ruud i Paris kl. 15.

MTK1, som i år har slitt med å samle fullt lag til alle kampene, lå før de to siste kampene på en trygg 5-plass i herrenes Eliteserie.  Etter to innledende tap (borte mot Ullern og Paradis) har det blitt tre seire (hjemme mot Heming og Snarøya og borte mot Holmenkollen).

Med Eirik Grøner og Niklas Bådstangen opptatt med studier i henholdsvis USA og München – og Torstein Jystad syk, stilte MTK søndag med Jonathan Berling, Eivind Tandberg, Joakim Karlsson, Anders Wilhelmsen og Carsten Rosskamp og Jonathan/Markus + Eivind/Carsten i doublene.  På mandag spilte vi med Jonathan Berling, Eivind Tandberg, Markus Sørensen, Anders Wilhelmsen og Ole Jørgen Henæs og Jonathan/Markus + Eivind/Ole Jørgen i doublene

I søndagens kamp mot serieleder Oslo Tennisklubb sto det 2-2 etter doubler og to singlekamper, men det endte til slutt med 2-5 tap.  OTK slo for øvrig mandag Ullern 4-3 og sikret seg grunnserieseier og hjemmebanefordel i sluttspillet.

Mandagens kamp mot Nordstrand ble et antiklimaks for våre spillere idet NTK kun stilte med en ordinær 1.lagsspiller (for å hvile flest mulig spillere til sluttspillet som starter på onsdag).  Med 7-0 til MTK ble det ingen spenning i lagkampen, men desto større spenning rundt den siste sluttspillplassen.  Men da Ulleren klarte å begrense tapet mot OTK til 3-4, var det akkurat nok til at MTK havnet på 5. plass i årets seriespill.

Her finner du tabell og alle resultater fra herrenes Eliteserie https://ntf.tournamentsoftware.com/league/B2FE18C2-3441-432E-A6D8-42C8395BC185/draw/1

 

 

 

Torstein Jystad, Andy Wilhelmsen, Ole Jørgen Henæs, Eivind Tandberg, Ole Reier (kaptein), Jonathan Berling og Markus Sørensen.

 

 

 

Author