Mossedager med tennis på Kirkentorget

 

Byen viser seg fra sin beste side under Mossedagene, og lørdag var det fullt av folk i sentrum.

Årets Mossedager er godt i gang, med Lyse Netter på Verket og utdeling av Mossianaprisen som noen av høydepunktene. Tradisjonen tro er det også mange ulike boder i gågata som selger mat og annet. Også mange organisasjoner er tilstede for å være synlig i bybildet, og da Moss Avis besøkte gågata lørdag var det et yrende folkeliv som møtte oss.

Øverst i gågata luktet det deilig av grillmat. Hanna Magdalena Moson kan fortelle at det er polsk mat på menyen, og at det er mange som har vært bortom for å prøve. I bakgrunnen er det polsk musikk som blir spilt av en DJ, og det er flere som stimler bort til boden mens Moss Avis prater med Moson

Are Haaland Naustbakk forteller at mange er nysgjerrige på å prøve tennis under Mossedagene. — Vi merker en Casper Ruud-effekt.

Moss Tennisklubb hadde 3 baner på Kirkentorget, hvor har over 100 barn gått gjennom undervisning av flinke trenere Branislav Sisojevic, Are Haaland Naustbakk, Franz Olsen, Erling Brekke, Siri Pettersen, Nora Nødtvedt og Synne Bodding .

Dete arrangamang har vi samarbeidet med vår sponsor Kiropraktikk og Helse Moss .