Moss Tennisspillere var suksessfulle

Moss Tennisklubb har igjen grunn til å være stolte av sine unge tennisspillere. Ved flere turneringer denne helgen gjorde klubbens spillere det svært bra og vant flere priser.

Margareth Keref, 15 år, vant den fantastiske andreplassen i damesturneringen i Nesøya. På dette tennis Grand Prix deltok 27 unge damer, inkludert de beste spillerne i årskullene 2007 og 2008 i Norges Tennisforbund. Vi gratulerer henne med en fantastisk prestasjon.

Nova Karlsson, 12 år, som representerte Moss, vant andreplassen i U14 Race i Sarpsborg i jentenes single-turnering. Alex Salström Södergren, 12 år, som også representerte Moss og er fra Sverige, vant tredjeplassen i gutter U14 i Sarpsborg. I tilleg vant dobbelkonkurransen for U14 sammen med 14-årige Sander Norvald fra Halden.

Jovan Blagojevic, 11 år, vant andreplassen i trøsteturneringen i U14 Race i Sarpsborg i single. Og som det yngste mixed double-paret vant Lotta Rosskamp og Jovan Bagojevic (begge 11 år gamle) tredjeplassen i mixed double-turneringen i U14 i Sarpsborg. Totalt sett var det flotte prestasjoner av alle Moss Tennisklubb sine unge spillere, og klubben gratulerer dem med suksessen.