Moss tennisklubb søker frivilig folk til turneringsvakter

Hei,

Er du interessert og nysgjerrig på frivillig arbeid i Moss tennisklubben, men er usikker på om det er noe for deg? Vi trenger flere frivillige som kan bidra til turneringsvakter de dagene Moss tennisklubb arrangerer turneringer.
Blir du frivillig i Moss tennisklubben vil du møte andre engasjerte som er opptatt av det samme, du blir bedre kjent med klubben, og ikke minst får du nye venner eller lærer noe nytt. Det å være frivillig gir en god følelse, du gjør noe bra for andre, hjelper i sitt nærmiljø, og ikke minst blir du kjent med mange nye mennesker.
Per nå er det mange som bidrar med store og små oppgaver, og det er helt nødvendig for å holde i gang all aktiviteten. Det er allikevel nesten alltid behov for flere.
Vi trenger deg som har lyst til å hjelpe klubben. Vår frivillig innsats bidrar i stor grad til at klubben kan holde avgiftene på et lavt nivå, og tilby et godt opplegg på alle nivåer. Oppgaver og vakter blir likt fordelt mellom alle. Jo flere vi blir, jo lettere blir å dele oppgaver og vakter mellom oss. Din oppgave som turneringsvakt blir å registrere spillerens ankomst, ha oversikt over resultater, sende neste spiller til første ledige banen, hjelpe spillerne med å dømme poeng ved behov osv. Vi i Moss tennisklubben vil legge til rette for deg med god informasjon og tydelighet på hva oppgaven innebærer slik du blir trygg og komfortabel med det du gjør.

P.S. Det er arrangert Race turnering U12/ U14 for jenter 4-6 november. Det kommer rundt 40 spillere, og vi trenger din hjelp og engasjement for at dette blir en suksess for Moss tennisklubben. Alle interesserte kan gjerne sende meg en e-post eller ta kontakt på tlf. 96678919 for mer informasjon. Kom og bli med oss .

Med vennlig hilsen
Bojan Blagojevic
Turneringsleder