Moss Tennisklubb mottok kr. 30 000 for sesongen 2021 som en del av MossIAs sponsorprogram!

MossIA, som er et arbeidsfellesskap mellom Implenia Norge AS og ACCIONA SA, er totalentreprenør til Bane NOR sitt arbeid på nytt dobbeltspor fra Sandbukta til Såstad, med ny togstasjon i Moss. Vi vil gjerne bidra til at alle barn i Moss kommune får muligheten til å delta på fritidsaktiviteter, sier prosjektleder Carsten Rosskamp.
Moss TK har god satsing på både bredde- og toppidrett med tydelige verdier for inkludering og mangfold for barn og unge. Dette passer veldig fint inn med MossIA sine verdier, avslutter Rosskamp.

Kommunikasjons- og samfunnsansvarlig, Gunhild Bognæs, har fått et godt inntrykk av Moss TK
MossIA ser frem til samarbeidet med Moss TK, og vi er glade for å kunne bidra til den fine satsingen og viktige arenaen som Moss TK representerer, sier Bognæs og legger til.
Det blir spennende å følge klubben fremover, og vi håper vi snart kommer tilbake til normalen slik at både store og små igjen kan samles i tennishallen uten noen restriksjoner. Vi ønsker klubben, barn og ungdom og deres foreldre samt alle andre brukere av tennishallen en riktig god jul og et godt nytt år!
Styreleder Glenn Johnsen takker på vegne av klubben 
Styret er i gang med budsjetteringsarbeidet for neste år og dette bidraget er gull verdt i vårt arbeid for barn og unge, sier Johnsen og oppfordrer flere til å bidra.
Jeg håper dette kan inspirere flere store aktører i Moss til å støtte oss i Moss TK og vårt arbeid for barn og ungdomVi vil være en trygg og imøtekommende arena for barn og ungdom.  Her har de jo også flotte forbilder i vårt toppidrettsmiljø der vårt herrelag er regjerende Norgesmestre innendørs og i tillegg ble nr. 2 i Eliteserien i sommer.