Moss Tennisklubb arrangerer UTR-turnering på baner i Råde

Moss Tennisklubb arrangerer UTR-turnering på utebaner i Råde

Moss Tennisklubb arrangerte nylig en UTR-turnering på utebanene på deres anlegg i Råde. Det flotte været skapte en god stemning, og alle spillerne var svært motiverte for å vise sine ferdigheter.

Turneringen samlet deltakere fra åtte tennisklubber i regionen Østland, inkludert Nesodden, Snarøya, Grefsen, Ullern, Holmenkollen, Holmen, Soon og Moss. Spillerne var glade for å samles og konkurrere på de flotte grusbanene som Moss Tennisklubb kunne nytte for turnering og i fremtiden til trening etter avtale mellom Tennisklubbene.

Det var flere grupper og nivåbasert inndeling i turneringen. Kampene ble spilt i Råde Tennisklubb, og i tilfelle dårlig vær ville de bli flyttet inn i Moss Tennisklubb. Turneringen ble spilt i formatet FAST 4, med tiebreak på 3-3 i hvert sett.

UTR-turneringen var åpen for spillere som fylte 13 år eller eldre i løpet av kalenderåret, og deltakerne ble delt inn i flere underklasser avhengig av antall deltakere. Det var kun singles-klasser i turneringen. De to beste spillerne fra hver av de fire tre-gruppene kvalifiserte seg til elimineringsspillet. Gruppe A og B gikk inn i Tablå 1, mens Gruppe C og D gikk inn i Tablå 2.

Deltakerne spilte flere kamper i løpet av turneringen, og det var stor spenning og konkurranse på banene. Til slutt var det deltakere fra Moss og Nessoden som stod som vinnere i de to kategoriene.

Filip Bugdø-Petersen (Nesodden) vant Tablå 1 etter å ha slått Sverre Segberg 4-1, 4-3, mens Are Haaland Naustbakk  (trener av Moss Tennisklubb) vant Tablå 2 etter å ha slått John Møller Hagen 4-3, 4-3. Alle spillerne var svært fornøyde med det fine sommerværet og det engasjerende spillet i denne første UTR-turneringen i 2023. Det var en vellykket samarbeid mellom Råde og Moss Tennisklubb, og Moss’ daglige leder og trener Branislav Sesojevic tok seg av turneringsledelsen personlig og nøt de entusiastiske tenniskampene.

Moss Tennisklubb er svært fornøyd med å ha arrangert denne vellykkede turneringen og ser frem til å fortsette å utvikle sin og Rådes anlegg for tennisspillere i regionen Østland.

Author