Moss arrangerte U12 Race på Jeløy siste helg

Moss arrangerte U12 Race på Jeløy siste helg

 

Fra 27. til 29. januar arrangerte MTK en U12-turnering i oss tennishallen. Totalt var det registrert 9 jenter og 27 gutter. Blant disse var de beste juniorspillerne i både gutte- og jentekonkurransen påmeldt.. Til tross for at flere svært gode spillere måtte trekke seg på grunn av sykdom, var det svært spennende og tette kamper i begge jente- og gutteklassen.

 

Guttene fra Østlandsregionen, Oslo, Sandefjord, Bergen og Lillehammer spilte i et 32-utslagstablå.Etter tre runder møtte William Grønli Andresen fra Nygård og Boris Tønev fra Sandefjord hverandre i semifinalen på øvre halvdel av tablået. William vant knepent 4-2 4-3. Gunerius Pettersen fra Snarøya og Adrian Norvald fra Halden møtte hverandre i semifinalen. Adrian vant klart med 4:2 4:0. Til Slutt ble William turnierseier etter seier in finalen med 4:1 4:1.

 

Under turneringen kunne vi også heie på Ole Grønneflåta fra MTK sin rekruttgruppa som spilte sin første turnering. Bra jobbet og sterk å stille opp, spesielt på en race turnering med så gode deltakere. Det fortjener ros!

 

Jentene fra Østlandsregionen, Oslo og Bergen ble delt inn i tre puljer. Etter spennende kamper i innledende runder møtte Helene Eriksen og Embla Stenmark, klubbkamarater fra Ullern, hverandre i den første semifinalen. Med det kraftfullespillet vant Helene 4:2 4:2. Den andre semifinalen ble spilt mellom Ronika Desalgen og Charlotte Anderssen. Etter et klart første sett ble kampen i det andre settet spennende igjen til tiebreak. Til slutt nådde Ronika finalen med 4:0 4:3. Ronika vant også finalen mot Helene 2-4 4-1 4-1.

 

Moss Tennisklubb var nok en gang fornøyd med den sterke turneringsdeltakelsen og nok et arrangement med inntekter til Klubben. Vi vil spesielt takke de hjelpende hendene og organiserede hoder. Vi gleder oss spesielt til neste ukes veteranturnering på Jeløy. Etter utrolig høyt antall registreringer til tross for den kortfristige kunngjøringen av turneringen ser vi med glede frem til arrangementen og gleder oss til alle gjester og spillere som representerer vår klubb.