Mina Pedersen i singlefinale i Sportsconcept Grand Prix i Larkollen

Fredrik Øyan Moe tok 1. plass i double og Mina Pedersen tok 2. plass i single i Larkollen i dag.  Se bilder og omtale på Norges Tennisforbunds hjemmeside.
Se resultater HER

Til slutt sikret unggutta seg likevel en ny sørlandsskalp da Arendal ble slått 4-2.  Det åpnet imidlertid blytungt med tap i 1. doublen etter en treg start og nye skadeproblemer for Anders, men Jonathan og Ludwig vant 2. doublen og sørget for 1-1 før singlene.  Anders kunne ikke spille single, og dermed måtte Jonathan rykke opp på 2. single, Daniel på 3. single og «doublespesialist» Ludwig måtte steppe inn på 4. single.  Daniel måtte gi tapt for rutinerte Grunde Thorsen, men de andre tre hadde god kontroll på sine kamper.  Fortjent nok var det Ludwig som ble matchvinner da han sikret MTK den fjerde seiren.  Dermed beholder MTK 1 førsteplassen i 2. divisjon avdeling B over sommeren.  Den endelige plasseringen får vi vite etter de to siste kampene i slutten av august.  HER kan du se alle resultater fra kampene i 2. divisjon avdeling B der MTK 1 spiller i år.

På hjemmebane slo MTK 2 til med 6-0 seier over Drøbak.  Fredrik Rogersten, Ole Jørgen Henæs, Mathias Øimoen Iversen og Stian Koch fikk vel en enklere kamp enn forventet og beholder 2. plassen i avdelingen over sommeren.  Her kan du se alle resutater fra 3. divisjosn avd. A

17.06.2017: Solid av ungt MTK1-lag i Kristiansand!  Det ble 6-0 seier til tidenes (?) yngste MTK 1-lag mot tabelltopp Kristiansand TK i dag.  Fredrik Øyan Moe, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling, Daniel Berling og Ludwig Boos Eek sørget dermed for at MTK 1 tok over ledelsen i 2. divisjon avdeling B.  Mosseguttene spilte litt for fort for et rutinert hjemmelag og de glatte banene i Kristiansand så ut til å skape større problemer for hjemmelaget enn for gjestene.  I morgen kl. 11 møter vi Arendal på et anderledes kunstgrusdekke.  Med forventet temperatur opp mot 30 grader blir det viktig å holde hodet kaldt og kroppen i balanse.

17.06.2016: Avgjørende kamper for MTK 1:  MTK 1 er på plass på sørlandet.  Etter en treningsøkt på Kristiansands fine anlegg fredag – og en god natts søvn – får Fredrik Øyan Moe, Anders Wilhelmsen, Jonathan og Daniel Berling og Ludwig Boos Eek garantert en tøff oppgave på kunstgrusen i sørlandets hovedstad kl. 12 i dag.

De av våre supportere som ikke tar turen til Kristiansand kan se MTK 2 mot Drøbak på hjemmebane kl. 11 på søndag.  Da blir det gjensyn med Ole Jørgen Henæs som sammen med Fredrik Rogersten, Mathias Øimoen Iversen og Stian Kock stiller for hjemmelaget.

12.06.2017: Viktig MTK 1 seier – men tap av et poeng.  I en spennende kamp ble det en viktig seier for MTK 1 mot Stabekk 3 med 4-3 etter 12-10 i supertiebreak for Fredrik og Fredrik.  Det gav 2 poeng til MTK 1 og 1 poeng til Stabekk 3, og gir oss en liten fordel i forhold til Stabekk.  Nå venter to helt avgjørende kamper på kunstgress i henholdsvis Kristiansand og Arendal.

MTK 2 fikk en enklere kamp enn forventet mot Nesodden 2 som stilte litt redusert og dermed ble det 6-0 i en kamp som ble flyttet innendørs i regnværet.

04.07: Viktig treningsuke for MTK 1 og MTK 2.  Nå trenger vi en god treningsuke, for på lørdag 10. juni spiller MTK 1 en svært viktig kamp mot Stabekks 3. lag.  De har som MTK 1 innledet sesongen med to seire og har mange gode spillere å ta av.  Vi ber derfor publikum om hjelp.  Kom og hei fram våre spillere fra kl. 12 på lørdag!!
På søndag 11. juni kl. 12 kan man se MTK 2 mot Nesodden, også det hjemme på Ramberg.  Alle MTK 2-resultaer kan finnes HER

01.06.2017:  MTK 2 slo Strømmen på bortebane med 6-0 i går.  Ved ankomst Strømmen bøttet det ned, men MTK-spillerne har svampet før, og etter kort tid var to baner spilleklare og dermed var det klart for double.  2. doublen gikk til tre sett, men ellers ble det konfortable 2-0 seire til MTK-spillerne i alle kamper.

27.05.2017: Ny seier til MTK 1 med ny seier.  Det ble en ny seier til MTK 1 da Holmen ble slått med 5-1 på hjemmebane i dag. Neste kamp går også hjemme.  Lørdag 10. juni kommer Stabekk 3 på besøk.

26.05.2017: Kan MTK stå imot Holmen også? MTK 1 slo BSTK 2 med 6-0 på torsdag, men i morgen (lørdag 26.mai) møter vi en betydelig sterkere motstander når Holmen kommer på besøk med sitt 1. lag.  Holmen rykket noe unødvendig ned fra 1. divisjon i fjor, og gikk også på et tap i sin første kamp i årets sesong.  Dermed bør de vinne i morgen hvis de skal ha håp om en umiddelbar retur til 1. divisjon.  MTK 1 har et i hovedsak et ungt og lovende lag som også vil opp, så morgendagens oppgjør er viktig for begge lag.  Vi tror det ligger an til et jevnt og spennende oppgjør der resutetet først vil bli klart etter kl. 15.  Kom og hei på vårt 1. lag – vi håper på minst like mange tilskuere som på torsdag…
MTK 2 spilte også på torsdag, men måtte se seg slått av et toppet Gola 2 med 2 – 4 på bortebane.  Neste MTK 2-kamp går mot Strømmen borte onsdag 31. mai.

23.05.2017: Kom og hei på MTK 1 torsdag og lørdag fra kl. 11:00
Det ventes jevne og spennende kamper når MTK 1 åpner sesongen med to kamper på hjemmebane:
MTK 1 – BSTK 2:  torsdag 25.05. kl. 11:00
MTK 1 – Holmen:  lørdag 27.05. kl. 11:00
Værmeldingen er bra, kiosken er åpen og Fredrik Øyan Moe gjør comeback for MTK.  Han får selskap på laget av Jonathan Dalnoki, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling og Jacob Krefting.
Ta en tur og se god og spennende tennis på Ramberg!
Også MTK 2 kommer til å måtte kjemepe mot et bra lag når de tar turen til Golia torsdag 25.5.  I den kampen er det kampstart kl. 12.

22.05.2017:  MTK 2 åpnet med seier.  Det blåste MTK-vind da MTK 2 tok en komfertabel seier med 6-0 i sesongåpningen mot Mysen på søndag.

20.05.2017: Divisjonsstart søndag 21. mai kl. 12:00.  MTK 2 spiller i 3. divisjon i 2017 og åpner med hjemmekamp mot Mysen kl. 12:00 i morgen (søndag 21. mai).  Kampen starter med doubler og fortsetter deretter med 4 singlekamper.  Lagoppstillingen er fremdeles litt usikker pga turneringsspill andre steder for enkelte spillere.  Følgende spillere er aktuelle til kampen i morgen: Jacob Krefting, Fredrik Weberg, Fredrik Rogersten, Daniel Berling, Mina Pedersen, Ine Pedersen, Mathias Øimoen Iversen og Stian Koch.
Vii kommer tilbake med mer om årets divisjonstennis, men neste hjemmekamp kommer allerede torsdag 25. mai kl. 11:00 (eller 12:00) da MTK1 møter BSTK2 i 2. divisjon.  Da er det også klart for comeback for Fredrik Øyan Moe.  Nettopp hjemkommet fra collegetennis i USA stiller Fredrik på 1. single for MTK1.  Han får selskap på laget av Jonathan Dalnoki, Anders Wilhelmsen, Jonathan Berling og Jacob Krefting, men Fredrik Weberg, Fredrik Rogersten og Daniel Berling kan også bli aktuelle utover i sesongen.

Author