Mange bra resultater i NC U14 på Heming!

Forrige helgen spiltes Norges Cup U14 i Heming og det ble mange gode resultater for våre Moss spillere!

I klassen NC gutter D deltok Jarle Rosskamp og vant turneringen. Dette etter 5 seirer der han ikke tapte mer en 6 game i en kamp.

I klassen NC Piker B ble Sofia Sannem Heian vinnere etter 4 kamper. Hun vant finalen mot Emma Melkic (Som også trener i Moss TK men spiller for Sarpsborg TK) i en jevn kamp som ble 7-5 2-6 10-7 til Sofia.

I NC gutter double C kom Jarle Rosskamp på 2:e plass sammen med Filip Bugdø-Petersen fra Fredrikstad Tennisklubb. Og i NC piker double A kom Sofia Sannem Heian på en 2:e plass sammen med Arshia Vinod Joon fra Nordstrand TK.

Emma Melkic vant NC piker double B sammen med Sofie Parr fra Ålesund TK.