Mange besøkende fra Samling U14/16 fra NTF på Moss TK

Mange besøkende fra Samling U14/16 fra NTF på Moss TK 

Mange ungdommer dukket opp lørdag morgen, 11. mars 2023 like før klokken 11 på Moss TK-anlegget på Jeløy. Etter at Robban Andersson og hans team hadde invitert til en samling for de som er født 2007-2010 i tennisregion Østland Øst i hallen på Jederveien, samlet seg rundt 30 jenter og gutter fra hele regionen der for å forbedre sin tennis, fys og ernæring under dette profesjonelle heldagsarrangementet.

I utgangspunktet var samlingen planlagt for maksimalt 20 unge turneringsspillere som ikke tilhørte NTFs bruttotropp, hadde deltatt i regionmesterskapet i januar i fjor og representert en klubb i ØØ-regionen.

På grunn av svært stor pågang samlet seg imidlertid nesten 30 spillere seg og møtte det meget godt forberedte og utvidede trenerteamet til Robban Andersson (trener i Ullern og offisielt også for NTF/TØØ), Branislav Sisojevic (i sin funksjon som hovedtrener for MTK), Vicky Saxegaard (for ernæring fra Heming) og Philip Quilter (Fystrainer).

Fra kl. 11.00 til 17.00 ble ungdommene tilbudt en blanding av førsteklasses tennis og fystraining og et profesjonelt foredrag om ernæring av aktive idrettsutøvere. Treningen ble også gjennomført på ettermiddagen takket være spennende poengspill motivert av alle.

I tillegg til prestasjonsaspektet ble ikke gleden ved å trene sammen neglisjert. Så ikke bare i treningen, men fremfor alt ved siden av banen i klubbens lokaler under fellesmåltidet og den felles forberedelsen ble latteren og godt humør spredte.

Moss Tennisklubb er fornøyd med den store interessen og den vellykkede starten som en forsterker og i samarbeid med RØØ og det profesjonelle trenerteamet. Tusen takk for motivert engasjement fra alle involverte. Vi sees igjen snart og fortsett det samarbeidet.

Author