Sophie med 5.plass i double i NM 14 år

Celin Myhre/Stella Rognerud fra NTK ble litt for sterke for MTKs Sophie Toyer og makker Amalie Lafton fra VBTK i kvartfinalen i double i dag. Kampen endte med 4/6, 4/6 og 5. plass etter en spennende kamp. Etter gårsdagens sterke 2. runde kamp i single, er dermed årets NM slutt også for Sophie. For de som har trent sammen med henne det siste året, er det ingen overraskelse at hun nå nærmer seg de beste i sin klasse. Vi tror ikke Sophie slår seg til ro og legger seg på sofaen etter NM – vi vet at at hun kommer til å fortsette å trene mye og hardt!
Alle resultater fra NM finner du HER

12.8.2019: Travelt for Sophie i Frognerparken. Det ble en travel dag for Sophie Toyer i NM i Frognerparken i dag. Dagen åpnet med 1. runde i single kl. 09:00 der det ble en klar seier for Sophie over Souvena Shibu fra Drammen TK. Etter en pause var det klart for 2. runde mot 8.seedete Hermine Flaaten fra Stabekk. I det første settet dominerte Sophie og vant med 6/2. Deretter jevnet kampen seg ut og Hermine klarte vant de to siste settene med 7/5 etter litt for mange feil fra MTK-spilleren. Etter en kort pause var det klart for 1. runde i double der Sophie spilte sammen med Amalie Lafton fra VBTK mot Kajsa Helgesen/Sofie Vollestad Tjøstheim. Etter en spennende kamp med både opp- og nedturer ble det til slutt en fortjent seier til Amalie/Sophie med 6/1, 2/6, 10-4. Dermed blir det kvartfinale mot Celin Myhre/Stella Rognerud fra NTK i morgen.

10.08.2019: Sophie og Lucas spilte bra i mixed double i NM 14 år. Også juniorklassene måtte inn pga regn i dag, og Sophie og Lucas Toyer måtte dermed spille sin 1. runde i mixed double i 14-årsklassen inne på Stabekk. De hadde en tøff trekning mot 3. seedete A. Nygård/S. Lindeman fra BSTK/HTK, og etter mye bra spill måtte de se seg slått med 3/6, 3/6.

Lucas og Sophie på trening med Mina Pedersen før NM

08.08.2019: Lucas spilte bra, men tapte i NM 14 år.  Lucas Toyer måtte se seg slått av Sandefjords Anders Johan Sperre med 6/2, 2/6, 2/6 i 2. runde i singlekvalifiseringen til NM 14.  Lucas førte stort sett alle poeng, men feilprosenten ble litt for stor og dermed ble det tap for en sikker og tålmodig motstander.

07.08.2019. Lucas og Sophie spiller NM 14 år.   Lucas og Sophie Toyer er MTKs representanter i årets NM 14 i Frognerparken.  Mens Sophie går rett inn i hovedturneringen og først starter å spille på søndag, måtte Lucas H. Toyer spille kvalifisering der han i dag vant komfortabelt over Stabekks Kaper Eckhoff.  I morgen blir det tøffere da han møter  Anders Sparre fra Sandefjord i semifinalen i kvalifiseringen.

Author