Lotta vant bronse på NM i Stavanger.

Norgesmesterskapet i tennis ga igjen flott tennis fra fremadstormende talenter i år. Blant dem var tre lovende unge spillere fra Moss Tennisklubb fra konkurransegruppen: Andrea Bilden, Jovan Blagojevic og Lotta Rosskamp.

Andrea Bilden var fast bestemt på å delta i mesterskapet i single, men dessverre satte en vedvarende forkjølelse og en håndskade en stopper for hennes deltakelse. Vi ønsker henne en rask bedring og håper å se henne tilbake på banen snart.

12-årig Jovan Blagojevic stilte modig opp i kvalifiseringsturneringene, både i single og i double sammen med sin partner Zaric fra Oslo TK U14. Støttet av trener Gabriele helt til lørdag, kjempet han seg tappert gjennom kampene. Selv om han ble slått ut i singlekvalifiseringen mot Rothman fra Stavanger, viste han imponerende prestasjoner i doublekvalifiseringen og ble slått ut før han nådde hovedrunden mot Lundetræ og Rykhus fra Stavanger.

12-åring Lotta Rosskamp stod overfor en stor utfordring da hun møtte den topp seedede (3/4) spilleren Tewodros allerede i første kamp i hovedturneringen U14. Til tross for en sterk innsats måtte hun gi tapt. Men i en påfølgende bonusturnering og doubleturnering beviste hun også uten trenerstøtte sin styrke og nådde lett semifinalen, der hun ble stoppet knapt av den eldre Leivdal-Sindre. I double nådde hun imidlertid semifinalen med sin partner Lindegaard fra Ullern. Lindegaard, Lottas doublepartner, skadet seg dessverre i singlekampen før semifinalen i hovedturneringen på tirsdag, noe som hindret Lotta og Andrea fra å delta i doublesemifinalen. Vi sender Andrea våre beste ønsker om bedring og håper å se henne tilbake på banen snart. Gratulerer likevel med en sterk 3. plass i doublekonkurransen.

Vi gratulerer Jovan og Lotta med imponerende prestasjoner under Norgesmesterskapet. Lotta, hjertelig til lykke med bronse i U14 double!

Se på alle reultater av NM i Stavanger her: https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament/draw?id=1F2A6C7A-7BF7-4595-A8D9-F130DF399A4C&draw=10

Author