Bli med neste helg! Klubbmesterskap 2023!

Velkommen til klubbmesterskap i Moss den 9. og 10. september 2023!

Påmeldinger vennligst via tournament-software eller (ved usikkerhet) til meronkliger@hotmail.com (ikke senere enn 5.9.2023)!

Etter den fantastiske stemningen på Jeløy i fjor, arrangerer vi igjen Klubbmesterskapet den 09. og 10. september. Det vil bli konkurrert i single- og doublekategorier.

I fjor hadde vi 17 deltakere, inkludert 2 kvinner, 2 unge talenter, aktive spillere og veteraner. Med andre ord var det spillere på alle ferdighetsnivåer, og vi hadde også tilskuere som heiet på. På grunn av været måtte singlekampene i fellesklassen starte innendørs på lørdagen. Vi håper at flere eller mer enn i fjor vil spille med i år.

Begge dagene vil være omtrent halvparten av anlegget opptatt av klubbmesterskapet fra kl. 8.00 til ca. 19.00. Singlekampene spilles på lørdag og søndag fra kl. 8.00. Alle kampene spilles som best av 3 sett Fast4, med tiebreak (til 7) og Match-tiebreak ved avgjørelse. NO AD, MED LET. Dobbel mix kan også spilles med samme kjønn.

Ved stor påmelding vil det også bli spilt kamper på fredag etter kl. 17.00.Vi har også mulighet til å spille innendørs (avhengig av været eller antall påmeldinger).Betaling kun via PayPal.

Likevel gleder vi oss igjen på meget godt humør begge dager både på og utenfor banen med  humørfylte deltakerne, turneringsleder og publikum som sørger for denne. Vi vil også servere god mat og drikke med grillet burgere, vafler, toast, melon og kafe/brus.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Klubbmesterskapet i Moss!

 

Author