Klubbmesterskap 2023

24. – 25. mars har Are Haaland Naustbakk gjennom sitt sponsorskap gjennomført AHNproject klubbmesterskap innendørs i Moss tennisklubb. Are som ble sponsor i starten av 2023 valgte å overta det tradisjonsrike klubbmesterskapet i Moss TK. AHNproject sitt fokus rundt turneringer er å få flere til å spille og få frem konkurranselysten blant spillere, med dette målet har AHNproject sine turneringer derfor pengepremie for å gjøre motivasjonen enda større.

Med 21 spillere fra klubben ble det totalt 26 kamper spilt på fredag og lørdag. Med et litt for få dameantall ble det kjørt et felles tablå med herrer og damer. Med mange jevne kamper var det til slutt Pål Henriksen mot Thien Tran og Andrea Bilden mot Margareth Keref som ente opp i semifinalen. Pål og Margareth ente opp i finalen hvor Margareth vant 4:3(3) 4:0 over Pål. Vi Gratulerer Margareth Keref som årets første klubbmester og begge finalistene med pengepremien fra AHNproject

I B-turneringen har alle tapere i første runde i hovedturneringen fått andre sjansen. Årets yngste spiller Jovan Blagojevic (11) og Helge Bjerke (80) som møttes i semifinalen Jovan vant 4:1 4:3(5) mot Helge. I andre semifinalen ble det Viacheslav Mantrov som vant over Gøril Hjelseth. I finalen vant Viacheslav 4:3(7) 4:3(3) over Jovan. Vi gratulerer begge finalistene med 1 og 2 plass i B-turneringen

Takk til alle spillerne som deltok og til Are og Branislav for gjennomføringen

Spillerne: Margareth Keref, Pål Henriksen, Thien Tran, Andrea Bilden, Sovi Oktaviani, Erlend Fløisbonn, Anders Tveten, Jarle Rosskamp, Stephan Mukkaden, Jovan Blagojevic, Lotta Rosskamp, Birgitte Huitfeldt, Gøril Hjelseth, Daniel Yue, Viacheslav Mantrov, Laurynas Smalioris, Knut Dahl, Gabor Dalnoki, Helge Bjerke, Mazvydas Kinderis, og Peter Ranke